Šport > Zimski športi
13136 ogledov

Posnetek, ki buri duhove: Se vrača nesporni vladar belega cirkusa?

marcel hirscher Instagram
Osemkratni dobitnik velikega kristalnega globusa se je udeležil treninga avstrijske reprezentance.

Eden najboljših alpskih smučarjev vseh časov Marcel Hirscher je z nepričakovano udeležbo na treningu avstrijske reprezentance sprožil ugibanja o vrnitvi v karavano belega cirkusa.

Enaintridesetletnik, ki je pred začetkom lanske sezone naznanil svojo upokojitev, je v Reiteralmu vijugal po veleslalomski progi, posnetek s treninga pa je delil tudi na družbenih omrežjih.

Glavni trener moške reprezentance Andreas Puelacher je poudaril, da vrnitev smučarskega velikana za zdaj malo verjetna, a ne povsem izključena.

"Marcel je treniral z nami, pridružil se je treningu veleslaloma. Užival je v smučanju, želel se je ponovno spustiti po strmini. Opazil sem, da je še vedno v formi," je povedal Puelacher in dodal: "Še vedno smo daleč od kakršnekoli vrnitve. O tem sploh nismo govorili. Marcel je vedno užival v tekmovanju. Bomo videli, če je zainteresiran. To se bo pokazalo v prihodnosti. Seveda bi ga z veseljem sprejeli nazaj v ekipo."

Hirscher je v svetovnem pokalu tekmoval 12 sezon (2008-2019). V karieri je osvojil osem velikih in 12 malih kristalnih globusov, 67 zmag in 138 uvrstitev na zmagovalni oder.

V svoji zbirki ima dva naslova olimpijskega prvaka oziroma naslov olimpijskega podprvaka. Na svetovnih prvenstvih je osvojil sedem zlatih in štiri srebrne medalje.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 1
  • glocokdo 17:32 17.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za sseks