Šport
1522 ogledov

Znani MMA borec javno prosi: "Pomagajte mi pokopati mamo ..."

Bryan Caraway Instagram Bryan Caraway.
Smrt matere je še poglobila težko situacijo, v kateri se je znašel 35-letni Američan.

Bryan Caraway je še pred nekaj leti navduševal ljubitelje mešanih borilnih veščin v sklopu različnih franšiz. Udejstvoval se je v WEC, The Ultimate Fighter, desetkrat se je pomeril tudi v vse bolj popularni UFC.

Caraway, znan tudi po tem, da je bila njegova dolgoletna spremljevalka borka Miesha Tate, je v UFC enkrat dobil nagrado za najboljši dvoboj večera.

Američan v zadnjih mesecih preživlja težko obdobje. Skrbi za ostarelega očeta in gibalno oviranega nečaka, pred kratkim pa ga je prizadela smrt matere.

mcgregor nurmagomedov Stanje je kritično Šport Tragedija v družini UFC prvaka, McGregorjev odziv šokira

Caraway se je znašel v finančni zagati, saj nima dovolj denarja za dostojen pokop. Prodal je del svojega premoženja, za pomoč pa se je prek društevnih omrežij obrnil na širšo javnost.

"Moja mama je umrla in stroški pokopa so brutalni. Nisem imel pojma, kako dragi so in kako izžemajo žalujoče ljudi. Moja mama mi pomeni vse na svetu in bila je najmočnejša oseba, kar sem jih poznal. Imela je zlato srce in v ljudeh vedno videla le dobro," je Caraway zapisal na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

:go fund me link on my page in Bio: or venmo @bryancaraway My mother passed away and the funeral homes are brutal. I had no idea how expensive they are and how much the gouge hurting people. My momma means the world to me and was the strongest/toughest person I know. She has a heart of gold and only saw the good in people. She was a mom to so many people and would give or do anything to help you. I'm completely devestated and can barely handle this. She did so much for every1 else I just want her to have the best memorial and celebrate her life. I absolutely hate posting this in every way and hate asking for help but if you can donate or share it would mean so so much to me. Thank you everyone I love you all. P.S. Also I'm selling pretty much everything or anything to pay but the funeral home wants and needs the money now. I'm also left in charge of taking care of my disabled dad and handicapped nephew.

A post shared by Bryan Caraway (@bryancaraway) on

"Sovražim, da moram objaviti to in prositi za pomoč, toda če lahko darujete, bi mi pomenilo ogromno. Hvala vsem, rad vas imam," je pojasnil Američan in dodal: "Prodajam skoraj vse, kar imam v lasti."

Caraway je na spletni platformi oznanil, da potrebuje 12.000 dolarjev, nekaj tisočakev je po omenjeni objavi že zbral.

Anthony Joshua Boj za prvaka Šport Bo veliki boksarski spektakel potekal blizu Slovenije?
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice