Šport
16 ogledov

Zorman premočen do kosti

tabor zorman savudrija
1/22
Slavko Kolar
S petkom se končuje tradicionalni, peti, rokometni tabor, ki ga v Savudriji vsako poletje pripravlja kapetan reprezentance Uroš Zorman.

Poletni tabor Uroša Zormana 2012 se bliža koncu. V Savudriji je 90 otrok, 17 vzgojiteljev, fizioterapevt in fotograf uživalo tako v pridobivanju novih rokometnih znanj kot v morskih radostih. Večerno dogajanje je dodalo še piko na i. Obiskali so jih številni gosti, med drugim Dragan Gajić, Miha Žvižej, Jure Dolenc, Neli Irman in Sergeja Stefanišin. V Savudriji so se oglasile tudi članice hrvaške reprezentance, ki se v Istri pripravljajo na OI London 2012. "Ponosen sem, da smo odlično izpeljali peti poletni tabor zapored," pravi Uroš Zorman, ki z otroki dnevno opravlja treninge in prenaša svoje dolgoletne izkušnje: "Najbolj pomembno je, da so otroci preživeli sedem prekrasnih dni in da se domov vračajo polni novih vtisov in poznanstev. Z našimi odličnimi trenerji so pridobili tudi nekaj novih rokometnih veščin, ki so jim jih predstavili tudi moji kolegi iz reprezentance in slovenske reprezentantke."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.