Magazin
103 ogledov

Ste pripravljeni na seks za eno noč?

seks Shutterstock
Bistvo avantur je, da so zabavne, a le dokler se vanje spuščate zavestno. Preden se odločite za seks za eno noč, se prepričajte, ali sta nanj res pripravljena.

Predvsem preverite svoja čustva. V seks za eno noč bi se morali spustiti brez pričakovanj in le zaradi zabave, pravijo strokovnjaki. Ste pripravljeni? Odgovorite na štiri kratka vprašanja:

  • Si želite, da bi seks za eno noč prerasel v vezo?
  • Počnete to zato, da bi potrdili svojo privlačnost?
  • Sta prijatelja na Facebooku? Če da, boste lahko brez posebnih občutkov spremljali njegove na novo objavljene fotografije z drugimi dekleti?
  • Ste po seksu sposobni reči "Bilo je zabavno, a veze s teboj ne želim" in oditi še pred jutrom ali takoj, ko vstanete?

Če ste na prvi dve vprašanji odgovorili nikalno, na drugi dve pa pritrdilno, se v takšno avanturo lahko spustite brez čustvenih skrbi.

Poskrbite za varnost

Preden se z neznancem ali bežnim prijateljem odpravite na samo, poskrbite predvsem za svojo varnost!

  • Z njim nikoli ne izginite na samo, ne da bi prej to sporočili prijateljem. Če se le da, jim sporočite, kje sta, in se dogovorite za uro (lahko tudi jutranjo), do katere se jim boste oglasili.
  • Bodite odkriti. Neka raziskava je pokazala, da kar 29 odstotkov žensk dobi eno od številnih spolno prenosljivih bolezni prav po avanturi za eno noč.
  • Ne pozabite na zaščito! S seboj imejte vsaj tri kondome.
  • Zaupajte intuiciji. Če vas kaj zmoti, če si seksa naenkrat ne želite več, vstanite in odidite.
  • Če se pred romanco odpravita še na pijačo, ne umaknite pogleda s kozarca. Nikoli namreč ne morete vedeti, kakšni so nameni vašega na novo izbranega ljubimca.
Komentarjev 1
  • IntimnoRazvajanje David 16:09 13.julij 2015.

    ZELIŠ biti obdelan-a.Želiš občutiti mojega korenjaka v svoji ritkici ali muciki.Mi ga želiš z usti obdelati in pocuzati.Želiš,da ti ga ( jo ) z usti obdelam in pocuzam do vrhunca.Me želiš obdelati v mojo sexy ritkico.<br ...prikaži več />Rada sprejema in občuti korenjake.Lahko uporabljava tudi vibratorje ( dildote. ) kot zame , kot zate.Če želiš se lahko napravim tudi v ŽENSKICO.Imam 36. Sem Bi sex. Imam svoje stanovanje v Ljubljani Šišlka.( Ce je vroče preklopim klimo ) He heSrečanje je OBVEZNO PRI MENI.Od mene dobiš vse kar si poželišSex AKTIVNO IN PASIVNO. DRKANJE , FAFANJE , ORALA , MASTRUBACIJA , DOMINACIJA , PISING , FISTING , EROTIČNA MASAŽA.Zato me POKLIČI. FANT , GOSPOD , PUNCA ali DAMA.Ne mi pošiljat SMSE.DOGOVOR JE MOŽEN SAMO PREKO TELEFONA.POKLICATI JE POTREBNO070 / 383 – 834 Lep pozdrav DAVID