Šport > Nogomet
33 ogledov

Suareza prelisičil v podaljšanje pogodbe

'Pogodba' Luisa Suareza Reševalni pas/Twitter
Navijač Liverpoola ni želel čakati, da se klub zgane in je pretkano poskrbel, da je Luis Suarez 'podpisal pogodbo' s katero bo v klubu ostal še pet let.

Te dni mediji v Veliki Britaniji podrobno opazujejo dogajanja okoli nove pogodbe, ki jo nogometni klub Liverpool pripravlja za Urugvajca Luisa Suareza. Ta je letos v izjemni formi in zato ne čudi, da si tako klub kot navijači Liverpoola želijo, da bi nekdanji napadalec Ajaxa še dolgo igral in navduševal v rdečem dresu.

Nek navijač Liverpoola se je zato odločil, da ne bo čakal, da klub razreši vprašanje pogodbe, ampak je lastnoročno poskrbel, da se je Suarez klubu zavezal za nadaljnih pet let. Na prireditvi kjer so podeljevali nagrade navijačev je bil častni gost prav Urugvajec, ki ga je navijač poprosil za avtogram na prtiček. 

Suarez ob podpisu ni vedel, da je bil prtiček zložen tako, da je skril besedilo, ki ga je ta navijač prej napisal nanj in je z avtogramom tako potrdil: "S podpisom se zavezujem, da bom prihodnjih pet let igral za Liverpool."

Koliko teže bi ta 'dokument' imel na sodišču verjetno ne gre razpravljati, je pa še en dokaz, da so navijači Liverpoola pripravljeni storiti vse, da zadržijo prvega strelca kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.