Svet
24471 ogledov

Dankina mama po njeni izgubi o tem, kaj ji je najhuje

Danka Ilic pronadjime.mup.gov.rs
Potem ko jo je doletelo nekaj najhujšega, kar se lahko staršu zgodi, Dankina mama pričakuje tretjega otroka.

Mama v Srbiji umorjene deklice Danke Ilić kljub tragediji, ki jo je doletela, dobro prenaša svojo nosečnost. Kot piše srbski portal Mondo, je bila z možem Milošem pred kratkim v Beogradu na rednem pregledu njene tretje nosečnosti. 

Sogovornik, ki je v prijateljskih odnosih z družino, je za omenjeni portal povedal, da kljub vsemu stresu in agoniji, ki jo doživlja, njena nosečnost poteka brez posebnih zapletov. Dankina mama v tretje pričakuje dečka. Tudi njen prvi otrok je deček, ki - po besedah omenjenega sogovornika - vsak dan kliče svojo umrlo sestrico. Prijatelj družine Ilić je dodal, da je to nekaj najbolj groznega ter da ni besed, s katerimi bi opisal, kaj preživljajo. 

Celotna Srbija je še vedno pretresena nad hudo tragedijo, ki je doletela družino, prav tako pa tudi nad dejstvom, da pristojnim še vedno ni uspelo najti trupla pokojne deklice. 

Kot je znano, dveletna deklica je izginila 26. marca v naselju Banjsko polje. Po desetdnevni obsežni iskalni akciji, v katero se je vključila tudi slovenska policija, je srbski predsednik Aleksandar Vučić sporočil, da je deklica mrtva in da so prijeli dva osumljenca, ki sta priznala krivdo za njeno smrt.

Osumljenca naj bi z avtom trčila v deklico kmalu zatem, ko je njena mama prijavila, da je pogrešana. Njeno truplo naj bi odvrgla na ilegalno odlagališče odpadkov, kasneje pa naj bi eden od njiju truplo premestil. Kam, še vedno ni znano.

Nasilje nad otrokom Slovenija To je novo glede štirih otrok, katerih oče je sodeloval pri umoru matere Danka Ilić Banjsko Polje deponija Primer male Danke Svet Inšpektor o primeru izginule Danke: "Nekaj mi pri tem ni jasno ..."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Idioti 12:51 16.april 2024.

    A je vojne v UA konec ali samo zmaguje tisti , ki vam ni všeč ! Živela majka Rusija in car Slovanov Putin ! Dol z Plavo in Belo gardo , znanimi IZDAJALCI SLOVENSKEGA NARODA !!