Svet
2236 ogledov

Deček utonil v mestnem bazenu

voda, bazen Profimedias
8-letniku žal ni bilo več pomoči.

Kot smo že poročali, v hrvaški Koprivnici je včeraj prišlo do tragedije na mestnem bazenu, ko se je utopil 8-letni deček. Zdravniki so ga skušali rešiti, a zanj je bilo žal prepozno. Danes je znano, da je deček na bazenu skupaj s prijatelji praznoval rojstni dan enega izmed njih, utonil je v tako imenovani hitri reki bazena. Na skupino osmih otrok naj bi na rojstnem dnevu pazile tri animatorke.

Na spletnih omrežjih se je že vnela razprava o varnosti na bazenih, pojavljajo se tudi vprašanja, kako to, da reševalci in animatorke niso pravočasno opazili, da je deček na bazenu v stiski.

Bazen Na bazenu Svet Tragedija: Oče je stekel na pomoč, a je bilo prepozno

Kot piše portal podravski.hr, deček ni znal plavati. Na delu, kjer je utonil, je voda globoka okrog enega metra. Eden izmed obiskovalcev bazena je med drugim omenil možnost, da je deček pred tragedijo z glavo udaril ob rob bazena.

Po tragediji je že stekla kriminalistična preiskava primera, bazeni so danes zaprti za javnost. Policisti med drugim pregledujejo tudi posnetke varnostnih kamer.

Hrvaška policija Svet Iz reke Krke potegnili truplo 16-letnika Reka Slovenija Iz Kolpe potegnili še enega utopljenca

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.