Svet
27049 ogledov

Grozljivo, našli so jo razkosano v plastičnih vrečkah

facebook
Sestri dejala, da bo zamudila, ker je nekoga srečala.

Grozljiva zgodba v teh dneh polni romunske časopise. Na polju blizu avtoceste Bukarešta-Pitesti so namreč v plastičnih vrečah našli razkosano truplo ženske.

Truplo je bilo tako iznakaženo, da ga preiskovalci niso mogli identificirati, zdaj pa obstajajo namigi, kdo bi lahko bila žrtev. Sicer je bila ženska umorjena pred vsaj dvema do tremi tedni, kar je forenzikom še dodatno otežilo delo. 

Policija domneva, da truplo pripada 38-letni B.G.M. iz Bukarešte, ki jo iščejo že nekaj časa, njeno izginotje je namreč pred štirimi tedni prijavila njena sestra.

Ženska, ki jo policija povezuje s prostitucijo in je 6. marca popoldne odšla od doma, je sestri povedala, da gre v igralnico, po nekaj deset minutah pa jo je ponovno poklicala in ji povedala, da bo zamudila, ker je nekoga srečala. 

Njeno truplo so 5. aprila našli trije delavci, ki so se vračali iz službe. "Prišel sem bliže, kjer sem opazil človeško nogo. Najprej sem videl superge. Ker je bilo stopalo majhno, mi je bilo takoj jasno, da gre za žensko. Prišel sem bliže in zavohal strašen smrad. Želodec se mi je obrnil," je povedal delavec.

Viri blizu preiskave so povedali, da bodo identiteto žrtve lahko uradno potrdili šele po opravljeni analizi DNK, kar lahko traja več tednov. Na kraju so kriminalisti našli čevelj in športno bluzo, ki so ju predali družini v identifikacijo. Medtem pa naj bi preiskovalci z analizo posnetkov nadzornih kamer odkrili dva sumljiva avtomobila, ki sta se peljala skozi območje najdenega trupla in ju trenutno iščejo. Preiskovalci domnevajo, da je bil  ženska ubita na drugem mestu, nato pa njeno truplo odvrgli ob avtocesti. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • kapibara 19:32 10.april 2024.

    4 x B.. so dane sprejeli o povečanem sprejemanju ilegalno ilegalnih ilegalcev- kriminalcev.. Bode tekla kri v porokih !