Svet
15038 ogledov

Iskali pogrešano dekle, naleteli na grozljivko

Zloraba Shutterstock
27-letni moški je imel v stanovanju razkosanih devet trupel.

Japonska policija je prijela 27-letnega moškega; v njegovem stanovanju v predmestju Tokia so našli kose kar devetih trupel. Kot poroča Telegraph, so policisti posebej našli dve obglavljeni glavi, ki jih je imel v prenosnih hladilnih skrinjah, ostale kose trupel pa je spravil v škatle.

Takahiro Shiraishi je policiji že priznal, da je ubil vseh devet žrtev, razkosal jih je zato, da bi prikril dokaze.

Kot poročajo japonski mediji je moški trupla razkosaval v svoji kopalnici, pri čemer si je pomagal s pilo. Osem trupel je ženskih, eno moško.

Policija je do odkritja prišla zahvaljujoč iskanju 23-letne ženske, ki so jo nazadnje videli v zahodnem delu Tokia. Kot nakazuje preiskava, je 27-letnika spoznala preko spletnih omrežij. Objavila je zapis na strani, posvečeni samomorilcem, kjer je objavila, da bi si rada vzela življenje. Še pred tem je na Twitterju objavila, da išče nekoga, ki bi umrl z njo.

Sporočila, ki si jih je pošiljala s 27-letnim morilcem, je odkril njen brat. Identiteta ostalih osmih žrtev še ni znana, odkriti jo bodo skušali s pomočjo DNK analize.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • pravapot 20:32 31.oktober 2017.

    Pila prevedeno iz srbščine pomeni žaga!

  • francl12 19:39 31.oktober 2017.

    pila - pa ne ga SRAT žurnalci! S pilo nikakor ne moreš prerezat debelejšega lesa, železa, kaj šele živo bitje!!!! Keri butl prevaja te članke!!!

  • Johny 16:08 31.oktober 2017.

    Kot poročajo japonski mediji je moški trupla razkosaval v svoji kopalnici, pri čemer si je pomagal s pilo. Ste mogoče napačno prevedli: pila - žaga???

Sorodne novice