Svet
11303 ogledov

Kruto maščevanje nekdanje žene

36-letna ženska je zaradi prevare svojega moža ubila dva otroka in še žensko, s katero naj bi jo prevaral.

Jessica Edens iz Združenih držav Amerike je vzela pištolo svojega očeta ter ubila 9-letnega sina, ki ga je imela iz svoje prve veze, 5-letno hčerko Harper in 28-letno žensko, ki naj bi bila moževa ljubimka. Po svojih krvavih dejanjih je sodila še sebi.

Moža je krivila za prevaro, na sodišču sta se potegovala za skrbništvo hčerke. Usodnega dne ga je poklicala dvakrat; prvič, ko je ubila svojega sina, nato pa še tik pred tem, ko je storila samomor, piše Daily Mail.

Kot so pokazala sporočila na njenem mobilnem telefonu, je dejanja načrtovala, saj je bila po zaslišanju na sodišču povsem skrušena. Otroka je ubila v osebnem avtomobolu; kot je pokazala obdukcija, sta bila oba ubita z enim strelom v glavo. Preiskovalcem ni jasno, kako lahko mama stori kaj takšnega, še navaja omenjeni portal.

Domnevna moževa ljubica je slutila nevarnost, saj ji je morilka poslala nekaj grozilnih sporočil, zaradi česar je poklicala policijo. To je ni rešilo. Bila je sodelavka morilkinega moža, ali sta v resnici imela tudi intimen odnos, policija ne navaja.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.