Svet
9 ogledov

Mama obdarovala družino dve leti po smrti

Pismo Shutterstock
Ganljivo pismo Brende Schmitz, ki je na naslov njene družine prišlo dve leti po njeni smrti.

Brenda Schmitz je umrla pri 46 letih zaradi raka na jajčnikih. Še pred smrtjo pa je poskrbela, da bodo njeni štirje sinovi, mož in njegova nova ljubezen občutili njeno toplino.

Napisala je dve pismi, ki jih je zaupala svoji prijateljici – naročila ji je, naj pismo odda za tisti božič, ko bo njen mož našel novo ljubezen.

Eno pismo je bilo namenjeno lokalni radijski postaji Des Moines, ki bralcem izpolnjuje božične želje, drugo pismo pa je bilo namenjeno možu Davidu, ki je bil med branjem Brendinega pisma prisoten v studiu, poroča ABC News.

Razvajanje za novo zaročenko

"Ko boste prejeli to pismo, bom že izgubila boj z rakom," je začela pismo. Njena prva želja je bila, naj  Davidovi novi življenjski sopotnici priskrbijo pravo razvajanje. "Gotovo si zasluži, saj je mačeha vsem tem fantom. Nasmejte jo in naj ve, da cenim njen trud. Hvala, rada te imam, kdorkoli že si," je zapisala.

Njena druga želja je bila, naj družino pošljejo na čarobno potovanje“, kjer si bodo lahko vzeli čas zase in uživali v družbi drug drugega.

Zadnja želja pa je bila za osebje bolnišnice, ki je skrbelo zanjo med boleznijo – zaželela si je, da jih razveselijo z zabavno nočjo.

Na radijski postaji so v sodelovanju z nekaterimi lokalnimi podjetniki vsem njenim željam ustregli.

"To me ne preseneča. V zadnjem letu in pol je dala toliko znakov, da je še vedno z nami," je v solzah dejal mož David.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.