Svet
2020 ogledov

Najprej so se stepli, nato so odjeknili streli

pištola ropar Fotografija je simbolična.
"Kakšnih deset minut po pretepu so se zaslišali štirje streli, tik ob nas. Samo počepnili smo," je povedala bralka hrvaškega portala 24sata, ki je bila v klubu, kjer so sinoči ubili Tomislava Sablja.

Obtoženec hrvaškega Urada za boj proti korupciji in organiziranemu kriminalu Tomislav Sabljo (41) je bil danes zgodaj zjutraj ubit v streljanju v nočnem klubu Ritz v Zagrebu, je zjutraj sporočila zagrebška policija. Do streljanja je prišlo okoli 4.45, po besedah ​​policije pa je pred vsem skupaj prišlo do pretepa, v katerem je sodelovalo več ljudi. Neuradno naj bi na Sablja streljal redar, ki ga je ubil s štirimi streli v prsni koš.

"Kakšnih deset minut po pretepu so se tik ob nas zaslišali štirje streli. Ničesar nismo videli, ljudi tudi ni zagrabila panika, samo počepnili smo in ko so streli ponehali, smo se odpravili ven. Vse je delovalo mirno, v smislu, da so ljudje po pretepu in streljanju počasi šli ven in zaradi tega niti za trenutek nismo pomislili, da je bil kdo ubit. Nekateri niti niso pomislili, da so streli resnični, ampak da varnostnik straši ljudi. Tako so se ljudje zdeli bolj zmedeni kot prestrašeni," je povedala bralka 24sata.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Toma 13:54 22.april 2023.

    Nobene škode! Bolj poka, bolj je veselo ;-)