Svet
3305 ogledov

Tisoči iskali zaročenca prek spletnih omrežij ...

Reševalni pas/Twitter
Policija ju je iskala preko socialnih omrežij in našla.

"Tako sva srečna, ne moreva verjeti," je dejal mlad britanski par, potem ko so jima sporočili, da so v New Yorku našli njun zaročni prstan. 

Daniella Anthony in John Drennan iz Peterborouga v Veliki Britaniji sta bila na potovanju v ZDA, kjer sta proslavljala svojo deseto obletnico. 

Drennan je dejal, da je veliko razmišljal, kako bo zasnubil svoje dekle. "Nisva se zaročila na Time Squareu - tam sva le izgubila prstan," je pojasnil zaročenec. 

Svečani trenutek v Centralnem parku

Svečani trenutek se je zgodil nekaj ur prej v Centralnem parku. "Čas je bil pravi, povsod je bilo jesensko listje in ne tako veliko ljudi," je povedal Drennan. 

Daniella je takoj rekla "da", a sta kmalu ugotovila, da je prstan prevelik. "Povedala sem Johnu, da je prevelik, a je vztrajal, naj ga nosim," je povedala Anthonyjeva. 

Po zaročitvi sta si želela ogledati božično-novoletni spektakel na Times Squareu, kjer se je pripetila nesreča. 

"Vračala sva se v hotel, ko je prstan padel skozi odvodne rešetke," je povedal Drennan. Takoj sta poklicala policijo, ki je dvignila rešetke, a prstana sprva niso našli.

Iskali so ju preko socialnih omrežij

Pripadniki posebnih enot so šli takoj v akcijo in našli izgubljeni zaročni prstan, policija pa je preko socialnih omrežij sprožila akcijo, da bi našli zaljubljeni par, saj nista pustila svojih podatkov.

V nedeljo sta se vrnila domov in načrtovala, da bosta šla takoj v zlatarno po nov prstan. "Nisem prenesel misli, da bi ostala brez prstana," je Drennan še povedal za medije. 

Le nekaj trenutkov po tem, ko sta pristala, jih je prijatelj obvestil o iskalni akciji na socialnih omrežjih.

Mediji so nato poročali, da se je zaročencu tako tresla roka, da mu je medtem, ko je na Time Squareu zaprosil svoje dekle, prstan padel v kanal in ga je odnesla voda.  

Trg v središču Manhattna je eden najbolj obiskanih trgov na svetu, vsak dan ga obišče več kot 350 tisoč ljudi. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.