Svet
11798 ogledov

Nočna akcija: Policija obkolila ugrabitelja 12-letne deklice

srbska policija Reuters
Policijska akcija je še vedno v teku, ugrabitelja so obkolili.

Malčanski brivec še vedno beži pred policijo, pišejo srbski mediji. Ninoslav Jovanović, ki je ugrabil 12-letno deklico, je pred policijo pobegnil iz hiše, v kateri je živela njegova mama. Kot navaja Kurir, naj bi imel pri sebi nož, ne pa strelnega orožja. 

Jovanović je iz vasi Pasjača pobegnil proti Jasenoviku. Policija ve, na katerem območju se giblje in je okrog njega ustvarila obroč. Gre pa za precej nedostopen teren, pišejo srbski mediji. 

Sbrski minister za notranje zadeve Nebojša Stefanović pričakuje, da bodo ugrabitelja kmalu prijeli. "Nihče ne bo spal, dokler ne ujamemo tega zločinca. To je naša služba in to dolgujemo državljanom Srbije," je dejal.

Starša ugrabljene Monike Najdena Svet Starša ugrabljene Monike v solzah

Ugrabitelj naj bi imel pri sebi mobitel, ki pa ga od dne, ko je ugrabil deklico, pa do včeraj ni imel prižganega. "Včeraj v nekem trenutku je vklopil mobilni telefon, zato so vedeli, kje se nahaja," navaja Kurir. Deklico je pustil v mamini hiši in pobegnil, ko je v hišo vstopil moški, ki je zdaj lastnik stavbe. Ugrabitelj je spoznal, da je blizu tudi policija in zbežal sam, ker je najbrž presodil, da bi ga dekle na begu oviralo. 

Ugrabljeno dekle je trenutno v bolnišnici v Nišu, z njo je tudi njena družina. V bolnišnici naj bi ostala nekaj dni, da poskrbijo za ustrezno psihološko pomoč. 

Hiša, v kateri so našli ugrabljeno Moniko Svet Tako so v tej hiši našli ugrabljeno 12-letnico

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • lagsembsa 17:24 30.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks