Svet
6560 ogledov

Srbija na nogah, policija vse bliže ugrabitelju 12-letne deklice

Srbska policija
V Srbiji se nadaljuje lov na Ninoslava Jovanović, serijskega posiljevalca, ki je znan kot Malčanski brivec, poroča Blic.

Išče ga specialna enota policije, psi sledniki, vojska in policija, danes so se iskanju pridružili tudi niški taksisti, ki brezplačno vozijo vse prostovoljce, ki gredo na iskalno akcijo. V iskalni akciji, ki traja že devet dni, je danes na terenu več kot 800 ljudi. 

Ninoslav Jovanović je osumljen, da je pred dnevi pri Nišu ugrabil 12-letno Moniko Karimanović. Zadnjič so jo videli 20. decembra okrog pol osmih, ko je šla v šolo. Takrat je izginil tudi Jovanović, poleg tega pa je nekdo prijavil, da ga je skupaj z deklico videl ob progi.

Med iskanjem so ugotovili, da je bilo v okoliških vaseh vlomljeno v tri hiše, izginila pa je hrana. V enem hlevu so našli lase, za katere se sumi, da pripadajo Moniki.

Sinoči so našli črne ženske spodnjice, majico in nekaj hrane, vse to naj bi izgubil Jovanović, ki, kot kaže, deklico vodi s seboj po gozdovih in zapuščenih hišah okoli Knjaževca in Zaječarja. 

Izredna novica: Ugrabljeno deklico so našli živo, ugrabitelj še na begu. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • slaccesvers 06:51 31.december 2019.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • beaumibel 22:55 30.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • siekmobac 22:20 30.december 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks