Svet
37713 ogledov

Nove podrobnosti: "Moja soproga je imela slutnjo"

Nesreča na cestninski postaji Sveta Helena Davor Puklavec/Pixsell
Voznik škode, Madžar Daniel Dobrenov (38) se je prebudil iz kome. Njegovega sina (6) so operirali, žena (38) pa je po nesreči prvič spregovorila.

Voznik (35) BMV-ja, ki je v četrtek povzročil hudo prometno nesrečo na hrvaški avtocesti pri cestninski postaji Sveta Helena v smeri Zagreba je na prostosti in čaka na analize krvi in urina. 

"Moja soproga je imela slab občutek, bala se je, da bi se jim na poti kaj zgodilo," je za 24sata povedal Emil Pavić, dober prijatelj trčlanske družine, v katero se je, ko so na cestninski postaji čakali na plačilo cestnine, zaletel hrvaški voznik. "Na žalost se je njena slutnja uresničila."

Nesreča na cestninski postaji Nove podrobnosti Svet Znan vzrok nesreče: Telefona po trku ni izpustil iz rok: "Kur**, Kur**!"

Hrvaški voznik BMW-ja, Ozren M., je v njihovo škodo trčil z vso hitrostjo.

Nesreča na cestninski postaji | Avtor: Facebook/Nezavisni cestarski sindikat Facebook/Nezavisni cestarski sindikat

Oče Daniel Dobrenov se je v petek po poročanju portala prebudil iz kome, a je še vedno v težkem zdravstvenem stanju. 

Zaradi počene stegnenice je bil operiran tudi njegov šesletni sin, medtem ko mati leži v postelji s težkimi poškodbami glave in prsnega koša. Kot je za 24sata povedal Pavić, je prvič po nesreči spregovorila. 

Voznik bo na svobodi čakal na sojenje

Voznik je medtem na svobodi. Na vprašanje, kako je to mogoče z ozirom na težke posledice prometne nesreče, so pri PU Zagreb povedali, da je preiskava še v teku. Ker ne obstajala nevarnost pobega, ponavljanja dejanja ali vplivanja na priče, ni osnove za pripor in bo verjetno na sojenje počakal na prostosti. 

Huda nesreča na cestninski postaji Pretresljivo Slovenija Objavili posnetek hude nesreče na cestninski postaji

Po nesreči so mu vzeli vzorce krvi in urina, a na rezultate analize še čakajo. Alkotest, ki so ga opravili na kraju nesreče, je pokazal, da voznik ni bil pod vplivom alkohola. Na končne rezulate analize bo potrebno počakati do treh tednov. Takrat bo voznika doletela kazenska obvadba zaradi povzročitve prometne nesreče s hudimi poškodbami.

Huda nesreča na cestninski postaji | Avtor: 24sata 24sata

Družina je iz Madžarske potovala proti Zagrebu in je načrtovala, da bo nekaj dni ostala pri prijateljih v hrvaški prestolnici. Nato naj bi vsi skupaj odšli na morje. 

Ko je čakal na zeleno, je vanj trćil avtomobil

Nesreča - cestninska postaja Hr Huda nesreča Svet Hišico cestninske postaje je dobesedno premaknilo

Ponesrečeni Dobrenov je profesionalni teniški trener in je leto dni delal z uspešno hrvaško tenisačico Petro Martić. Mama tenisačice je za 24sata povedala, da to ni prva težka prometna nesreča, v kateri je bil udeležen trener. "Ko je bil mlad, je čakal na zeleno luč na semaforju," je povedala Petrina mama Sandra Martić. "Takrat ga je od strani udaril avtomobil."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Istarissa
    Istarissa 01:12 14.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>>> www.Bredhot.Com

  • Uporabnik1 20:39 13.julij 2019.

    Dejte se preimenovat v žurnal24.hr...