Svet
23822 ogledov

Objavila oglas za varuško, ljudje so šokirani zaradi pogojev

Vrtec
Oglas je naletel na številne komentarje, tudi zgražanja.

Otrok res ne gre zaupati vsakomur, vsak starš si želi, da bi bil malček ob njegovi odsotnosti le v najboljši oskrbi. A s pogoji vendarle ne gre pretiravati, menijo številni komentatorji oglasa za varuško. Kot poroča The Sun, je mama objavila oglas, da išče varuško za 188 evrov tedenske plače. Pazila naj bi nja njene štiri otroke, stare dve, tri, pet in sedem let. Delovni čas je vsak dan od 12. do 18. ure in občasno ob vikendih. 

Kot da čuvanje štirih otrok v omenjeni starosti ni že dovolj težko, je mama objavila pričakovanja, da je varuška "odlična kuharica in strastna glede čiščenja". Išče žensko, ki je starejša od 25 let, ki nima tatooja ali piercingov. Še več, pričakuje, da ima opravljen magisterij in da ne uporablja socialnih omrežij. Stroga je tudi kar se tiče uživanja alkohola ali kajenja, pričakuje tudi reference. 

"Kandidatke želim temeljito preveriti, opravili bomo tudi test glede drog," je zapisala mama in dodala še, da mora potencialna varuška poskrbeti za svoj prevoz do njihovega družinskega doma. 

Zaradi visokih pričakovanj je mama z očitno izredno visokimi standardi naletela na množičen odziv ljudi. Med drugim so se komentarji glasili tudi, da bi morala dodati kako ničlo k plači, komentatorji so se spraševali, zakaj bi nekdo z opravljenim magisterijem varoval štiri otroke za takšno plačo. Objavljen pa je tudi komentar, da najverjetneje mama sama ne izpolnjuje četrtine njenih pogojev. 

Plaža Hrvaška morje zrće Svet Dalmatinec objavil oglas, ob katerem se boste pošteno nasmejali princ william, kate middleton Magazin William in Kate: Te besede varuška ne sme uporabljati

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 9
  • miha3 06:48 02.oktober 2023.

    Haha, kakšen kretenizem. Če bi bila plača 35 EUR na uro, ok, razumem. Tako pa ... Good luck. 🤣

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 05:16 02.oktober 2023.

    Pravica vsakega je, da postavi pogoje, če se bo kdo oglasil na razpis, je druga stvar...Prav tako je pravica vsakega, ki daje v najem stanovanje, da napiše svoje pogoje, kakršne koli, tudi če napiše, da sprejema le blondinke med 20 ...prikaži več in 25 letom z znaki nimfomanije...Mislim, ker je bil pred kratkim primer, ko je bil nekdo popljuvan, ker je napisal, da odda stanovanje Slovencem ali nekaj takšnega...

  • jakec1575 00:21 02.oktober 2023.

    težko bo našla takšno z magisterijem in da ni na socialnih omrežjih v tej generaciji.