Svet
1424 ogledov

Po prepiru z nožem nad brata. Ni mu bilo več pomoči

Hrvaška policija Facebook Fotografija je simbolična.
V naselju Borovci v bližini hrvaškega mesta Metković se je zgodila velika tragedija. Brata sta se skregala, po prepiru pa je zapel nož.

Napada na pet let starejšega ožjega sorodnika (šlo naj bi za brata, poroča spletni časopis Slobodna Dalmacija) je osumljen 46-letnik, ki so ga hrvaški policisti že pridržali. "Osumljeni je že bil priveden v prostore policije na zaslišanje," so sporočili. Truplo, domnevno njegovega brata, so sicer že odpeljali na patološki odelek dubrovniške bolnišnice, kjer bodo opravili obdukcijo.

Hrvaški mediji še poročajo, da je do tragedije v Borovcih (Kula Norinska, bližina mesta Metković) prišlo včeraj v poznih večernih urah, in sicer v družinski hiši. Policisti so sporočili, da sta bila za 51-letnika usodni dve vbodni rani v predel trebuha. "46-letnik je osumljen storil kaznivo dejanje uboja po 110. členu Kazenskega zakonika," je še dodala Policija. 

Slobodna Dalmacija sicer poroča, da naj bi bila brata stara znanca hrvaške policije, domnevno naj bi šlo za odvisnika od drog. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Idioti 12:27 18.januar 2024.

    Za narkomane , kriminalce in šoferje ki divjajo , pri meni nobenega usmiljenja. Eden drogeraš manj , je lahko samo moj komentar !