Svet
31681 ogledov

21-letnik: Policija objavila fotografijo vklenjenega napadalca

Ministrstvo za notranje zadeve Srbije
Policija objavila fotografijo po aretaciji 21-letnega napadalca.

Srbska policija je objavila fotografijo po aretaciji 21-letnika, ki je sinoči v treh vaseh blizu Mladenovca streljal iz avtomobila in ubil osem ljudi. 

 | Avtor: Ministrstvo za notranje zadeve Srbije Ministrstvo za notranje zadeve Srbije

Napadalca je vso noč iskalo 600 policistov, prijeli so ga v bližini Kragujevca. Na fotografiji 21-letnik v avtomobilu z rokami vklenjenimi za hrbtom. Gre za 21-letnega Uroša Blažića, ki je po prepiru na šolskem igrišču šel domov, vzel v roke avtomatsko puško in iz avtomobila streljal na mimoidoče. 

Srbski Telegraf navaja, da gre za sina vojaka, po streljanju pa je pobegnil z mercedesom. Srbski mediji še dodajajo neuradno informacijo, da v preteklosti 21-letnik ni bil kaznovan zaradi nasilništva. 



 

Komentarjev 19
  • nostradamus 15:36 05.maj 2023.

    zalostno pa ne glede kje in kdo umirajo nedolzni ki nikomur niso skrivili lasu

  • robert40 13:42 05.maj 2023.

    Ko otrok zasluži eno že rit,si že obtožen nasilja v družini,ko otrok učitelju v šoli hebe m...se,ga se pogledati ne sme grdo,je že odvetnik nad njegovo glavo,ko 13 letnik nekoga ustreli z ničemer ne odgovarja in ne more biti kaznovan,ker ...prikaži več zakonodajni sistem tega ne dopušča.Sami ustvarjamo pogoje za to,da dobesedno kličemo k pojavu nasilja takšnega ali drugačnega.Zakonodajo spremeniti do te mere,da se že v naprej ve,če nekoga ubiješ ne glede na to ali pijan z avtom ali z orožjem v zapor za vedno.

  • robert40 13:34 05.maj 2023.

    Skozi leta smo zavozili kot družba.Ne odobravam nasilja,ampak šli smo predaleč in to je rezultat.Glede števila orožja nima smisla razpravljati,veliko ga je,ampak ne strelja sam.Tudi v bivši jugi je bilo enako veliko orožja pa se to ni dogajalo,pa pred 30 ...prikaži več in več leti smo tudi gledali po TV partizanske filme,pa westene,pa se ni streljalo kar tako.Smo pa kot družba sami ustvarili pogoje kot so danes,pa pojdimo od začetka.Starši nimajo zaradi delovnih časov,časa za ukvarjanje z otroci.