Svet
2358 ogledov

Preimenovali bodo WhatsApp in Instagram

WhatsApp Profimedias
Facebook je sprejel odločitev. Aplikaciji bo preimenoval.

Aplikaciji WhatsApp in Instagram sta v lasti Facebooka že nekaj časa, a to ni bilo nikjer vidno označeno. Zdaj pa bodo temu naredili konec. Facebook se je namreč odločil, da bo obe znamki preimenoval. 

Po novem bosta slišali na imeni WhatsApp from Facebook in Instagram from Facebook. Odločitev je del širšega načrta, kako še bolj povezati vse tri aplikacije in jih združiti pod Facebookovo znamko. S tem želijo "biti jasni glede tega, kateri izdelki in storitve so del Facebooka", piše The Independent. 

Stare in otroške roke Svet Ste se postarali z aplikacijo? Vaši podatki so morda ogroženi.

Da vse teži k večjemu povezovanju med aplikacijami, je Mark Zuckerberg namignil že v začetku leta, ko je govoril o možnosti pošiljanja sporočil z Instagrama neposredno v WhatsApp. "Uporabniki želijo imeti možnost izbrati, s katero storitvijo želijo komunicirati z ljudmi. Želimo jim dati možnost, da lahko stopijo v stik s prijatelji na teh omrežjih s pomočjo tiste aplikacije, ki jo imajo raje," je dejal. 

Združevanje pa je s seboj prineslo tudi težave. Težave z delovanjem, s katerimi se je letos soočal Facebook, so občutili tudi uporabniki aplikacij WhatsApp in Instagram. 

Mark Zuckerberg Nikoli več ... Svet Facebook čakajo največje spremembe kdajkoli

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 13:59 05.avgust 2019.

    Preimenovali bodo WhatsApp in Instagram...................v So What Borutgram .

Sorodne novice