Svet
89 ogledov

S seks agentkami nad tujce

Kim Džong Un EPA
Severna Koreja naj bi s pomočjo privlačnih agentk izsiljevala več sto tujih politikov, poslovnežev in novinarjev.

Nekdanji severnokorejski politik je razkril, na kakšen zahrbten način se je Severna Koreja lotila tujih politikov, podjetnikov in novinarjev. 

Operacija, ki se je imenovala "program, ki nosi seme“, je bila odvisna od lepih deklet, ki so, mnogokrat kot prevajalke, ob strani stale pomembnim gostom iz tujine. Cilj teh agentk je bil, da z gostom začnejo spolno razmerje, ki se je v idealnem primeru končalo z zanositvijo.

Kot poročajo, se je v severnokorejsko past, ki si jo je izmislil oče Kim Džong Una, ujelo več sto novinarjev, politikov in poslovnežev, ki so jih Severnokorejci nato izsiljevali. Od njih so zahtevali, naj jim pomagajo pri sklepanju gospodarskih vezi, pozitivni propagandi in oblikovanju zakonov, ki bi bili v korist Severni Koreji.

V Pjongjangu naj bi bilo več predelov, v katerih živijo otroci tujih očetov in jih severnokorejske oblasti nadzorujejo.

"Možno je, da je takšen program res obstajal in da so te ženske res rodile otroke tujcev,“ je trditve nekdanjega severnokorejskega politika, ki je o tej temi napisal knjigo, pokomentiral neki japonski profesor. Navedel je primer, kako je nek japonski politik, ki je obiskal Pjongjang, v svoji spalnici nenadoma zagledal golo žensko, a jo je poslal iz sobe.

Komentarjev 1
  • Rastok 17:24 29.december 2014.

    Tale Un je prebrisan.In sedaj si mislim, da tista režija od Intervjuja le ni tako napačna in daleč od resnice :D