Svet
15 ogledov

"Vračam vam 300 dolarjev"

Pismo odvisnika Instagram
Trgovino InterAsian je pred leti oropal zasvojenec. Pred dnevi se je z vračilom denarja in pismom opravičil za svoje dejanje.

Anonimnež je pred 12 leti oropal trgovino. Danes je ozdravljen zasvojenec in se je želel za svoje dejanje opravičiti. Zato je napisal pismo in priložil 300 dolarjev.

"Sem zasvojenec z drogami. Pred 11 ali 12 leti sem s pištolo oropal vašo trgovino. Danes se ne drogiram več in čutim se dolžnega, da se opravičim vsem, ki sem jih v preteklosti prizadel. Okrog devetih ali desetih leta 2002 ali 2003 sem prišel v vašo trgovino, vzel pivo in prosil za cigarete. Ko je prodajalec odprl blagajno, da bi vrnil ostanek, sem potegnil pištolo in iz blagajne vzel 300 dolarjev. Nato sem pobegnil z belim avtomobilom. Upam, da boste sprejeli denar in mi oprostili."

Pismo je presenetilo vse v trgovini, zato so ga objavili na Instagramu in Twitterju ter zapisali: "Pred 12 leti so nas oropali. Danes smo prejeli pismo roparja, ki nam je vrnil ukradeni denar. To je zelo prijazno in nas opominja, da je na svetu še veliko dobrih ljudi. Anonimnežu, ki nam je pismo napisal, bi radi sporočili, da mu odpuščamo in se mu zahvaljujemo za sporočilo. Vseeno nam je za denar, bolj nas je ganilo njegovo dejanje. Upamo, da boste našli mir in blaginjo," so na Twitterju zapisali pri InterAsian Marketu.

Komentarjev 3
  • puksicd 23:15 11.september 2013.

    Jao, ljudje. Ta rop se sploh ni zgodil. To je marketinška poteza, da se po spletu viralno razširi sporočilo in s tem ime podjetja ... To je dandanes že klasika.

  • privat 11:51 11.september 2013.

    ha ha ...to je tudi porebno in da nam vrne naš denar!! Ne pa da ustanavlja ss divizije za nadzor in teror nad nami!

  • Slavko Jovan 08:28 11.september 2013.

    bo tako dejanje naredila naša / DRŽAVA/?