Magazin > VIP
113031 ogledov

Tilen Pusar: "Spet sam skrbim za otroke“

Saša Einsiedleri Tilen Pusar Žurnal24 main
Bivši mož voditeljice Saše Einsiedler Tilen Pusar se bo zavzemal za skupno starševstvo in tako tudi za večjo vlogo očetov v življenju otrok.

Tilen Pusar na Facebooku namiguje, da trenutno bolj ali manj sam skrbi za otroke, ki jih ima s televizijsko voditeljico Sašo Einsiedler.

"Kako lahko eno najtežjih stvari, ki se ti dogaja, dojameš tudi kot dar. Spet smo ostali sami, spet je šla s svojo ljubeznijo na dopust in spet sam skrbim za otroke, pa tudi tega ne vem, kdaj jih pride spet iskat. Čutil sem že gnev, razočaranje, jezo, žalost, ko razlagam otrokom, da so ji vendarle na prvem mestu. Kar ne moreš verjeti, da se to tebi dogaja, da imaš ravno s tako otroke, o katerih ponavadi zgolj poslušamo itd... Veliko jih pozna moje občutke, pa vendar. Tistih nekaj še nedolžnih in najlepših let so otroci z mano. Mnogo več kot zgolj polovico časa, kot sva se zmenila, in ta leta dajejo najlepše trenutke v življenju. Kakorkoli se tole sliši, srečni smo skupaj in hvaležni za vse trenutke, ki jih imamo in najlepše od slabe situacije je, da so z mano. Veliko so moji otroci doživeli in toliko bolj zaradi tega znamo živeti lepo. In nismo sami, družina smo,“ je na Facebooku zapisal Pusar, ki bo kmalu v okviru socialne mreže ATOM začel voditi predavanje o vlogi očetov v otrokovem življenju.

"Zavzemamo se za boljšo vlogo očetov v otrokovem življenju in za skupno starševstvo. Na to temo pripravljamo tudi predavanje. Glede tega imam ogromno izkušenj. Zavzemal se bom, da bi skupno starševstvo postalo norma, tako bi se izognili tudi manipulaciji po premoženju, izsiljevanju … Otroci v svojem življenju potrebujejo oba starša,“ je za zurnal24.si razložil glasbenik in dodal, da si s Sašo Einsiedler deli skrbništvo nad otroki. "V zadnjem času so otroci sicer približno 80 odstotkov časa pri meni. Počutijo se odlično, saj se imamo zelo lepo,“ je še povedal in o svoji bivši dodal: "Kot vem, se je zaljubila, in je zato nič ni. Otroci so ta čas pač več pri meni. Bolezen našega časa je to, da se ženske kronično zaljubljajo, moški pa smo tisti, ki se od otrok oddaljujemo. Oba spola delata napake. Tudi zato se zavzemam, da bi imeli otroci oba starša.“

Saše Einsiedler nam ni uspelo priklicati za komentar.

Komentarjev 23
  • leonardo 19:37 01.avgust 2019.

    Ma ne ga srat no. Baba je stara 51 let, če ne bi bila prif..... ga bi pri teh letih že morala nehat biksat. Točno, nimfomanka! Kot taka pa ne bi smela rojevati kot zajkla. Admin, ti pa briši če hočeš!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:15 23.julij 2019.

    Pa kerga briga 5 let star članek,bedniki žurnalovi???

  • wingspan15 08:52 23.julij 2019.

    Objavljate stare članke iz leta 2014. Pri celi kopici novic, res ne znese, da bi napisali kakšen nov članek? Sicer je pa Saša carica, ki skrbi za svoje otroke. Vprašanje je, koliko je možakar skrbel. Roditelj je namreč tudi on ...prikaži več in ima do otrok dolžnosti.