Šport > Zimski športi
59 ogledov

Tinino poslednje sporočilo

Tina Maze Anže Petkovšek
Tina Maze je v slogu nekdanjega slovenskega šampiona Bojana Križaja končala svojo športno pot in se navijačem zahvalila za podporo, kritiko in izkazano čast.

Najboljša slovenska smučarka Tina Maze je v Mariboru še zadnji nastopila pred domačimi navijači na tekmi svetovnega pokala in odšla med smučarske legende. Črnjanka je nastopila s številko 34 in po nekaj zavojih zapeljala s proge v objem svojemu trenerju in parnterju Andrei Massiju.

Nato je nadaljevala z vožnjo po pohorski strmini in pozdravljala navijače, pred ciljno črto pa odpela smuči in v slogu Bojana Križaja zakorakala v ciljno areno.

''Dragi moji, za mano je čudovit vikend, poln emocij. Hvala vam za podporo, razumevanje, množično srečo, veselje in navijanje. Občutek , ko lahko v enem trenutku množico pripelješ do podobnih emocij, je zelo močan in kar kliče po še. Tega se ne naveličaš nikoli,'' je v zapisu na družabnem omrežju Facebook sporočila Mazejeva.

''Hvala , da ste mi sledili, se veselili z mano, me podpirali, kritizirali, častili, in mnogo drugega. Karkoli, kjerkoli, zaradi tega ali onega vsekakor.......BILO JE LEPO! Pa še ena slikca iz ciljne arene z NAJBOLJŠO ekipo na svetu,'' je dodala slovenska šampionka.

Hvala tudi tebi, Tina, in veliko sreče pri nadaljnjih projektih!

PREBERITE ŠE:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.