Magazin > VIP
63 ogledov

Umrl Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman
1/6
FameFlynet
Igralca Philipa Seymourja Hoffmana so našli mrtvega v njegovem stanovanju v New Yorku, poročajo ameriški mediji.

Truplo je v kopalnici ob 11.30 uri našel njegov prijatelj. Preiskava še poteka. Po prvih informacijah je 46-letnik umrl zaradi prevelikega odmerka drog. Ob prihodu reševalcev je bila igla še vedno v njegovi roki, ob truplu pa so našli kuverto s heroinom.

"Izguba našega Phila nas je globoko prizadela. Cenimo ljubezen in podporo, ki nam ju izkazujete,“ je sporočila igralčeve družina.

Hoffman je že pred časom priznal, da se bori z odvisnostjo od drog. Kar 23 let se jim je uspešno izogibal, leta 2012 pa je spet posegel po njih. Maja lani se je zdravil zaradi odvisnosti od heroina.

Hoffman je igral v številnih zelo znanih filmih, kot so Vonj po ženski, Igre lakote: Kruto maščevanje, Dvom, Marčeve ide, Magnolija, Hladni vrh, Vroče noči, Misija: nemogoče 3 ... Največji uspeh pa je zabeležil leta 2005, ko je za glavno moško vlogo v filmu Capote prejel oskarja.

Za seboj je pustil ženo Mimi O'Donnell in tri otroke, 10-letnega Cooperja, 7-letno Tallulah in 5-letno Willa.

Za mrtvega so ga razglasili že v soboto

Hoffmanov tiskovni predstavnik je včeraj demantiral novico o igralčevi smrti, ki se je razširila po spletu, piše Daily Mail. Le nekaj ur pozneje je Hoffman res umrl ... To se je dan pred smrtjo zgodilo tudi Paulu Walkerju.

Slavni šokirani

Na Twitterju se je oglasilo že ogromno zvezdnikov, ki jih je prezgodnja smrt velikega igralca šokirala. Ellen DeGeneres je zapisala: "Philip Seymour Hoffman je bil briljanten in talentiran moški. Jutranja novica je šokantna in žalostna. Moje srce je z njegovo družino.“

Užaloščena je tudi Mia Farrow: "OH, NE!!!!! Philip Seymour Hoffman je umrl. Zares prijazen in čudovit moški ter eden največjih igralcev vseh časov.“

"Vidim, da ni šala. PSH je umrl. Sožalje njegovi družini … Hudiča,“ je na Twitterju napisala Whoopi Goldberg, Lea Michele pa je svetu sporočila: "Počivaj v miru Philip Seymour Hoffman. Za vse čase se te bomo spominjali po tvojem neverjetnem delu. Hvala, da si bil fantastični Plutarch. Ljubimo te.“

"Moje srce je s Philipom Seymourjem Hoffmanom, njegovo družino in prijatelji. Tako tragičen konec. Hvaležna sem za njegovo delo,“ je napisala Gabourey Sidibe, Val Kilmer pa je v svojem sporočilu izpostavil droge: "Žalosten dan, Philip Seymour Hoffman je umrl. Odvisnost nastane, ko poskušaš ubežati bolečini življenja. Vsi se s tem borimo. Droge ne pomagajo.“

Sožalje so družini izrekli tudi Aaron Paul, Eliajh Wood, Eli Roth, Evan Rachel Wood, Katey Sagal in mnogi drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.