Magazin > VIP
58 ogledov

Umrla Peaches Geldof

Peaches Geldof
1/16
FameFlynet
Umrla je Peaches Geldof, hčerka Boba Geldofa in Paule Yates. Dočakala je le 25 let.

peaches geldof | Avtor: Instagram Instagram
V 26. letu je umrla televizijska voditeljica Peaches Geldof, hčerka glasbenika Boba Geldofa in Paule Yates.

Smrt je zvezdničin oče že potrdil: "Peaches je umrla. Bolečine ni mogoče opisati. Bila je najbolj divja, pametna, duhovita in nora članica družine. Zapisati besedo 'bila' me je dotolklo. Kakšen čudovit otrok. Kako je mogoče, da je ne bomo več videli? Kako naj to prenesemo? Ljubili smo jo in cenili jo bomo za vse čase. Kako žalosten je ta stavek. Tom in njuna sinova Astala in Phaedra bodo vedno del družine, ki je bila tolikokrat zlomljena, a nikoli uničena. Bob, Jeanne, Fifi, Pixie in Tiger Geldof."

Policijo je poklicala neka ženska, ki s Peaches ni mogla stopiti v stik. "V tem trenutku smrt obravnavamo kot nepojasnjeno in nenadno," je povedal predstavnik britanske policije.

Peaches, ki je umrla na svojem domu v britanskem Kentu, je za seboj pustila moža, pevca skupine S.C.U.M., Thomasa Cohena in dva sinova Astalo in Phaedro. Prvi bo aprila dopolnil dve leti, drugi eno leto.

Za Peaches sta sicer dva zakona. Med letoma 2008 in 2011 je bila poročena s pevcem Chester French Maxom Drummeyjem.

Mama umrla zaradi drog

Tudi Peaches je zelo zgodaj izgubila mamo. Paula je zaradi prevelika odmerka drog umrla, ko je bilo hčerki 11 let. "Spomnim se dneva, ko je umrla, in o tem še vedno težko govorim. Zanikala sem smrt. Naslednji dan sem šla v šolo, ker je moj oče vedno pravil 'ostani miren in nadaljuj z življenje',“ je Peaches lani povedala za Elle. Zadnja zvezdničina objava na Instagramu je bila posvečena materi. "Jaz in moja mama," je Peaches zapisala ob fotografiji, na kateri je v naročju Paule Yates.

Vsestranska zvezdnica

Peaches Honeyblossom Geldof je medijsko kariero začela že pri 15 letih, ko je za revijo Elle začela pisati kolumno. Pri 16 letih je zapustila dom in začela delati za Telegraph in The Guardian, vodila pa je tudi šov  ITV2's OMG! with Peaches Geldof. Geldofova je sicer delala tudi kot manekenka in didžejka.

Med prvimi slavnimi, ki so se na družbenih omrežjih spomnili Peaches, je njena dobra prijateljica, pevka Lily Allen. "Moje misli so v teh težkih časih z družino Geldof. Upam, da žalujejo v miru. Peaches, čudovito dekle, počivaj v miru," je zapisala.

"Čeprav misliš, da vse razumeš, obstajajo stvari, ki jih ni mogoče razložiti in razumeti. Dva prelepa otroka. RIP Peaches,“ pa je napisala pevka Ellie Goulding.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.