Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

V trčenju vlaka in avta dva mrtva

Fotografija je simbolična. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Na nezavarovanem prehodu ceste čez železniško progo na relaciji Stranje–Sodna vas sta trčila vlak in osebno vozilo. Poškodbam sta podlegli dve osebi.

Ob 6.16 je bila Policijska uprava Celje obveščena o prometni nesreči s smrtnim izidom, ki se je zgodila na nezavarovanem prehodu ceste čez železniško progo na relaciji Stranje–Sodna vas pri odcepu za Cmereško Gorco. 

Prometna nesreča se je zgodila na nezavarovanem prehodu ceste čez železniško progo na relaciji Stranje – Podčetrtek pri odcepu za Cmereško gorco. Z ogledom kraja nesreče je bilo ugotovljeno, da se 63-letna voznica osebnega avtomobila ni dovolj prepričala, če lahko varno prečka nezavarovan prehod ceste čez železniško progo in izsilila prednost potniškemu vlaku, ki je v tistem trenutku pripeljal iz smeri Pristave proti Podčetrtku.

Trčenje med vlakom in osebnim avtomobilom je bilo tako hudo, da sta voznica in 66-letni sopotnik v osebnem avtomobilu na kraju nesreče poškodbam podlegla. Na vlaku potnikov ni bilo, nihče od osebja vlaka pa ni bil poškodovan. 

Komentarjev 1
  • Žurnalček 09:33 16.september 2013.

    Naj me pes , če ve 80% Slovencev , kje je ta Sodna vas in Cmerška gora. Se pravi , da vaš članek ni novinarsko korekten . Ne pove, kje je bila nesreča. 1