Šport > Nogomet
22 ogledov

''Z Mourinhom sem lahko najboljši''

fernando torres EPA
Španec Fernando Torres verjame, da lahko pod vodstvom Joséja Mourinha ponovno ujame formo, ki mu je prinesla sloves enega od najboljših napadalcev na svetu. Nogometaš Chelseaja je počaščen, da se zanj zanimajo pri Barceloni, vendar vztraja, da bo do izteka pogodbe ostal v Londonu.

Španski reprezentant Fernando Torres je zavrnil namigovanja, da bi se lahko v poletnem prestopnem roku preselil k Barceloni, in dodal, da si želi v novi sezoni trenirati pod taktirko Joséja Mourinha.

''Želim si nadaljevati. Želim si izpolniti pogodbo, ki sem jo podpisal, in še naprej osvajati lovorike. Rad bi bil ponovno najboljši na svetu na svojem položaju. Ni boljšega mesta za to, kot pri Chelseaju z Mourinhom,'' je povedal 29-letnik, ki je spregovoril tudi o izjavah novega/starega trenerja modrih.

jose mourinho | Avtor: EPA EPA
Mourinho je namreč dejal, da bo Torres pod njegovim vodstvom postal boljši nogometaš. ''Njegove besede me motivirajo. Rekel je, da ne želi govoriti o nogometaših, ki igrajo na tem turnirju (Pokal konfederacij, op .a.). Kmalu se bomo sestali in povedal bo, kaj si misli o meni in moji situaciji, in jaz mu bom povedal svoje mnenje,'' je dejal Torres.

Španski napadalec se dobro razume z vratarjem Ikerjem Casillasom, ki se je znašel na črni listi nekdanjega trenerja Real Madrida. ''Nihče od nas pravzaprav ne ve, kaj se je dogajalo med njima, in ni najbolj pametno govoriti o tem. Nihče ne more dvomiti o trenerskih sposobnostih Mourinha ali o nogometnih sposobnostih Casillasa,'' se je diplomatsko izmotal Torres, ki se seveda ne želi še pred začetkom sezone zameriti svojemu novemu trenerju.

Nogometaš Chelseaja je za konec dodal, da Mourinho nima težav s španskimi nogometaši. ''Zelo dobro se razume z nekaterimi igralci, z drugimi nekoliko manj. Ne gre za španske nogometaše. Mourinho je imel težave s španskimi mediji, ne nogometaši,'' je zaključil Torres.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.