Svet
34 ogledov

Za dve pivi 11 evrov

Pivo Profimedias
Cene v najpriljubljenejših hrvaških turističnih krajih so lahko poleti precej navite. Po dragem striženju tokrat poročajo o zasoljeni ceni piva.

V mestih ob jadranski obali se cene v poletnih mesecih lahko občutno zvišajo. Nedavno smo poročali o izredno dragem striženju. Tokrat je goste presenetila cena za pol litra piva. 

V enem od lokalu v Splitu je bilo treba za eno pivo odšteti  5,5 evra. Na računu so zakrili ime lokala, kjer imajo take cene, kar je razburilo nekatere uporabnike. Nek ogorčen uporabnik je po pisanju Index.hr napisal: "In potem se čudijo, da gostje ne prihajajo. Sramota in pohlep. V treh mesecih olupijo kožo z ljudi".

 

 dezurni@zurnal24.si

 

 

 
Komentarjev 12
  • zlatane 19:35 11.julij 2016.

    mimogrede, v staremgradu sem za pivo plačal v solidnem lokalu 16 kun, doma pa med 2,50 in 2,80 eura, računajte.....

  • zlatane 19:33 11.julij 2016.

    ni povsod tako, če sloh kje je, lahko je to samo odbijanje gostov, da ne grejo na morje in napolnijo se kapacitete v slovenskih toplicah. da se najdejo neprijazni gostinci, to drži, niso pa vsi taki. kar se cen tiče, ...prikaži več ni povsod enako. v starigradu so cene normalne, na viru tudi, nisem pa drugje hodil na pivo v zadnjih letih in ne morem nič reči. lani smo na apartmaju imeli smotanega gazdo, letos ne. itak pa, slovenci smo se pritoževali tudi nad gostinci v slovenskem primorju. jaz pa pravim, če so stranke problematične v tujini, kakor so v domačih, slovenskih trgovinah, se ne čudim, da imajo slovenci probleme. če si v tuji državi moraš biti priden, se pa zgodi, da nekomu, pač nekomu ne bo v hr prav nič pasalo, niso pa taki vsi

  • Dejan Jelen 22:02 10.julij 2016.

    JAZ SEM GA PIL V PRIVLAKI ZA 12 KUN,NA VIRU PA 13 KUN