Magazin > VIP
76 ogledov

Zala ostaja "stara, nora Zala!"

Zala Đurić Ribič Osebni arhiv
Zala Đurić Ribič je 18. rojstni dan praznovala, kot se spodobi - obkrožena z najdražjimi. Posebno presenečenje je pripravila prijateljem, ki so tudi tokrat pričakovali njeno tradicionalno torto.

Polnoletnost je za vsakega posameznika velika prelomnica. Kako ste jo proslavili in koliko časa ste se na njo pripravljali? 
Res sem se za to zabavo pripravljala bolj temeljito, kot za katerokoli prej. Proslavila sem z mnogimi prijatelji in družino. To je tisto, kar je zabavo naredilo tako dobro, kdo na koncu sploh opazi vrste tort, pisane okraske in balone? Veliko pa mi pomenijo ljudje, ki so ze zabave udeležili.

Ste si sami spekli torto, ali so vam jo drugi? 
Zelo rada jem zdravo, zato vsako leto pripravim torto brez glutena in sladkorja, česar pa mladina ponavadi ne ceni in me zaradi tega pogosto hecajo. Ko začnem rezati, vedno slišim glasove kot na primer: "Zala, meni daj glutensko torto!" To je postala že tradicija ... Letos pa sem zato demonstrativno, sicer njim v korist, kupila nekaj tort kar v trgovini. 

Kaj ste si zaželeli za 18. rojstni dan? 
Potovanj, dogodivščin, čustveno neotopelih ljudi v mojem življenju.

Kaj boste zdaj lahko uresničili, česar pred dopolnjenim 18. letom  niste mogli? 
Razbremenila starše formalnosti. In volila seveda. Vse ostalo pa ostaja kar enako. Stara nora Zala!

Ste mogoče sestavili seznam stvari, ki jih želite storiti v naslednjih nekaj letih?
Imam jasno začrtan cilj, ki se ga bom poskušala, kar se da držati, ni pa tako strikten, da bi ga lahko poimenovala seznam ali pa načrt. Trud bo vsekakor vložen, če bo to obrodilo sadove, pa se pustimo presenetiti. Nedvomno pa bom vložila veliko.

Katerega darila ste se najbolj razveselili? Menda ste dobili tudi karto za let na Kitajsko. Kdaj boste šli na pot? 
Najbolj sem se, kot že rečeno, razveselila vseh prisotnih na zabavi. Brez pretiravanja lahko rečem, da sem zelooo daaaaleč od materialistke. Znamke, obleke, ličila, čevlji ... To mi ne pomeni nič. Darilo je zame sočlovekova toplina, iskrena čustva in nasmeh. Ker sem pa zelo radovedna in navdušena potepuhka, pa ne bom zanikala dejstva, da mi je bilo darilo staršev (let na Kitajsko) zelo všeč. Tam me namreč za kitajsko novo leto pričakuje prijatejica, ki sem jo spoznala v New Yorku.

Ste si tudi sami sebi kaj privoščili? 
Privoščila sem si to, da sem cel teden bolj kot ne posvetila praznovanju. Če bom kdaj žurirala, bo to za 18. rojstni dan, sem si rekla. Že z naslednjim tednom pa sem se spet posvetila obveznostim in delala s polno paro.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 11:43 20.oktober 2014.

    Kaj ko bi nehal srat z to od nešenićnarejenega osebo !