Magazin > Film & Glasba & TV
70 ogledov

Zaradi Erike se je Binetu obračal želodec

gostilna išče šefa
1/4
voyo.si
Tekmovalka šova Gostilna išče šefa Erika je s svojo kreacijo poskrbela za šok. "Tako slabe jedi že dolgo nismo jedli,“ je dejal šef Bine Volčič.

Ta teden so šefu Binetu Volčiču pri razdelitvi tekmovalcev na kuharje in pomočnike pomagali znani slovenski kuharski mojstri Andrej Krenker, Uroš Štefelin, Igor Jagodic, Marko Pavčnik in Janez Bratovž.

Tokrat je od vseh kandidatov najbolj izstopala Erika, a žal ne v pozitivnem smislu. Krenker ji je dal prav posebno nalogo – iz jabolk in cimeta je morala narediti slano jed. Erika je kuharjem postregla z meringami, ki jih je zgostila s škrobom, in jim dodala še peteršilj in česnik. Naredila je tudi pire iz črnega korena in jabolki ter mešano solatko s prelivom iz ribeza, cimet in limeto. "Želodec se mi je obrnil. Tega res nisem hotel poskusiti,“ je povedal Bine, Krenker pa je izjavil: "To ni za nikamor.“

"Kot bi jedel jabolčni štrudelj, česen in solato naenkrat,“ pa so bile besede, s katerimi je Bratovž opisal Erikino jed. 

Erika je bila vidno prizadeta, a je pozneje povedala, da je kritiko sprejela in da je prav, da so ji povedali, kaj je naredila narobe, saj je v šov prišla po znanje.

Komentarjev 4
  • wingspan15 18:48 24.september 2015.

    niti slučajno križar ne pojem vsega, vendar se lahko človek izrazi tudi na način, ki ni žaljiv, malo bolj omikano mislim,če me razumeš. In Bine žal nikoli ne bo Ramsy, da se razumemo, čeprav on morda misli, da je. Ramsy ...prikaži več se tako nizkega nivoja ne bi nikoli dovolil, čepav tudi pove kar misli.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:43 24.september 2015.

    A ti pa vse požreš ne glede na okus in izgled,pa se pri tem smehjlaš,da ne užališ kuharja/co??Ne srat take buče,če jed že zgleda taka,kot,da bi eden skozlal,taka je bla videt od te žabe napihovalke žal, ne moreš takega zmazka ...prikaži več z užitkom in apetitom jest,se ti ne zdi?

  • stela 15:56 24.september 2015.

    Se popolnoma strinjam s. Predhodnikom.....poleg tega pa....zakaj novinarji enkrat ne pokažete ta dobrih ????? Vedno samo udrihanje....bljak