Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

Zato ste čakali na avtocesti

PIC: A1/E61/E70 Ljubljana - Koper, počivališče Lom, pogled proti Koper PIC: A1/E61/E70 Ljubljana - Koper, počivališče Lom, pogled proti Koper
Znano, kako je prišlo do nesreče ...

S Policijske uprave Ljubljana so nam posredovali končne ugotovitve o nedeljski nesreči, ki je za več ur ohromila primorsko avtocesto: "V prometni nesreči je bilo udeleženih šest vozil, dve osebi pa sta poškodovani. Ena je utrpela lahke, druga pa hude telesne poškodbe."

Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji voznika BMW, ki je vozil po levem prometnem pasu iz smeri Logatca proti Vrhniki. 

Ta je torej dohitel voznika osebnega vozila, prav tako znamke BMW in trčil vanj. Pri tem je slednjega odbilo naprej v voznika osebnega vozila Audi, tega pa je odbilo v voznico, ki je Korejka, pred njim.

Slednjo je zaneslo v desno in pri tem je trčila v voznika, državljana Nemčije, ki je vozil po desnem prometnem pasu. Po trčenju je v stoječa vozila trčil še voznik, ki je državljan Češke, v avtu Toyota Avensis.

"Potnika v vozilu povzročitelja sta utrpela telesne poškodbe. Zoper povzročitelja bodo policisti ustrezno ukrepali," so še sporočili.

Preberite še:

Cesta ponovno odprta

Komentarjev 10
  • Žurnalček 18:08 30.maj 2016.

    Prijatelj , ne širi traparij po medijih. Smrtno nevarna je vožnja z osebnim avtomobilom po voznem pasu na SLO AC , ker so kamioni na vsakih 100m in če pride med njimi do naleta , vas ni oz. ste pod ...prikaži večd obema kamionoma . DO naleta pa pride , ker kamionarji gledajo TV , gas imajo pa na tempomatu . Nikjer na svetu ni tolko kamionov na km kot pri nas. Najbolj varen si , če voziš 130 po prehitevalnem in ne jebeš nobenega nestrpmneža za seboj , ki ti blenda. 130 je omejitev in zdravo , će se pa razburja in me dela živčnega , pa za njegovo pomiritev pokažem nož skozi okno !

  • Žurnalček 18:01 30.maj 2016.

    Evo zaradi kretena pol Slovenije stoji !

  • sintesi 12:12 30.maj 2016.

    DARS je kriv ker moraš ti vsak vikend svojo rit namakat v morju???? Bodite doma pa ne bo težav v prometu, kolk ene nestrpnosti. Veliko pleha na cestah, veliko možnosti za nesreče in to so pač posledice!!!!! Sem se tud ...prikaži več sam peljal ob dveh proti Ljubljani in je že takrat dišalo po težavah, bi bil čudež če bi včerajšnji dan minil brez nesreč!