Predstavitev

Oglej si celoten članek

Tako Žurnalu24 kot Žurnalu so priložene različne tedenske in mesečne priloge.

Popotnik24, Žurka24, Zdravje24 in E-life24 so redne tedenske priloge Žurnala24. Njihova skupna značilnost je, da oglaševalci z njimi natančno dosežejo zainteresirane javnosti. Bralci pa v njih najdejo aktualne informacije, poglobljene vsebine in uporabne ter koristne nasvete s področja mode in lepote, zdravja, potovanj, zabavnih prireditev in kulturnih dogodkov ter zabavne elektronike in interneta.

Lepota & zdravje, Avto in Vikend Žurnal so redne tedenske priloge sobotnega Žurnala, medtem ko priloge Moj finančnik, Gradimo & živimo ter Ekoist24 izhajajo enkrat mesečno. Z Žurnalovimi prilogami oglaševalcem pomagamo natančno ciljati zainteresirane javnosti, bralci pa v njih najdejo aktualne informacije, poglobljene vsebine in uporabne ter koristne nasvete s področij, ki jih posamezne priloge pokrivajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.