Arhiv tiskanih izdaj
84 ogledov

Priloge Žurnal

PRILOGE ŽURNAL

 


Lepota & zdravje – tedenska priloga Žurnala, ki jo bralci in oglaševalci naravnost obožujejo, saj je vedno polna uporabnih in koristinih nasvetov o modi, lepoti, zdravju in dobrem počutju. Vsaka ženska v njej najde nekaj zase in velikokrat izreže ter shrani članek ali oglas, ki obljublja in razkriva korake do sanjske postave ali čudovitega stylinga.

 

Izhaja: vsako soboto.

 

Avto – redna tedenska priloga Žurnala pokriva vse novosti s področja avtomobilizma: testi in predstavitve novih vozil, nasveti za varčno vožnjo ali opremo vozila, aktualni trendi pri oblikovanju in konstrukciji vozil… Del priloge je vedno namenjen tudi novostim s področja zabavne elektronike, interneta in drugih informacijskih tehnologij ali tehnične opreme.

 

Izhaja: vsako soboto.

 

Vikend Žurnal - redna tedenska priloga Žurnala

1. stran (izleti in hišni ljubljenčki):
    - oglas levo spodaj namesto Žurnalovega nasveta na eni koloni v višini 1/3 oglasa (v tem primeru ni Žurnalovega nasveta) ali
    - ležeča pasica (vse ostane enako le teksati se malo pomaknejo navzgor) ali
    - ležeča četrtinka ali tretjinka spodaj (v tem primeru se članek o izletih zmanjša za levo kolono, primerno temu tudi fotka, na levo kolono pa gre kratka o hišnih ljubljenčkih z majhno fotko (aktualna info), Žurnalovega nasveta pa ni)

2. stran (gurman):
    - oglas desno spodaj na eni koloni v višini 1/3 oglasa (v tem primeru se kuharski trik skrajša) ali
    - ležeča pasica (vse ostane enako le teksati se malo pomaknejo navzgor) ali
    - ležeča četrtinka ali tretjinka spodaj (v tem primeru se kuharski trik skrajša, članek o restavraciji ali recept bralca pa izpade)

3. stran (otroške igre):
    - oglas levo spodaj namesto Žurnalovega (otroškega) nasveta na eni koloni  (v tem primeru ni Žurnalovega nasveta) ali
    - ležeča četrtinka spodaj (v tem primeru se pravljica po višini zoža, po širini pa razširi čez celo stran, Žurnalov otroški nasvet pa izpade)

4. stran (prosti čas):
          - križanka, miselne igre

Izhaja: vsako soboto.

 

Ekoist24 – redna mesečna priloga Žurnala je v celoti posvečena aktualnim sodobnim ekološkim oziroma »zelenim« temam – od ekološke hrane, kozmetike, oblačil, pohištva ali avtomobilov do varčne in učinkovite rabe energije ali obnovljivih virov energije, recikliranja odpadkov in drugih metod, pobud ali gibanj za bolj zdrav planet in človeštvo.

 

Izhaja: vsako prvo soboto v mesecu.

 

Gradimo & živimo – redna mesečna priloga Žurnala je nepogrešljiv vodnik pri gradnji, obnovi in opremljanju doma ter njegove okolice. Aktualno so pokrite vse sezonske teme – od ogrevanja, do pomladnih gradbenih in obnovitvenih del, kot so npr. pleskanje, urejanje vrta, gradnja bazena ali nakup klimatske naprave. V prilogi so vedno tudi nasveti za opremljanje doma (pohištvo, talne in stenske obloge, barve …).

Izhaja: vsako drugo sobo v mesecu.

 

Moj finančnik – mesečna priloga Žurnala, namenjena vodenju in upravljanju osebnih financ ter premoženja – od investiranja in zadolževanja do vsakodnevne osebne porabe denarja. V njej najdemo nasvete o tem, kako zmanjševati življenjske stroške, kako poiskati ugodne(jše) rešitve ali storitve, kam in kdaj investirati, kako se optimalno zadolžiti, katera zavarovanja potrebujemo in kako optimizirati svojo davčno napoved. Del priloge je namenjen tudi kariernim in poklicnim tematikam.

Izhaja: vsako zadnjo soboto v mesecu.

 

Cenik prilog za leto 2010 si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.