Arhiv tiskanih izdaj
57 ogledov

Priloge Žurnal24

PRILOGE ŽURNAL24

 

Zdravje24, redna tedenska priloga Žurnala24, obravnava aktualne zdravstvene, medicinske in farmacevtske teme ter nasvete in novosti s področja varovanja zdravja in vzdrževanja zdravega načina življenja. Bralci v njej najdejo številne nasvete in odgovore strokovnjakov – zdravnikov, farmacevtov in zdravilcev ter lahkotnejše teme, kot so rekreacija, lepotni tretmaji, zdrava prehrana in alternativne oblike zdravljenja in preventive.



Izhaja: vsak torek v mesecu na najmanj 6 časopisnih straneh.

 

Popotnik24, redna tedenska priloga Žurnala24, je nepogrešljiva priloga za vse, ki iščejo aktualne turistične informacije, napotke, namige in reportaže za aktivno, zabavno in nepozabno preživljanje dopusta, počitnic ali prostega časa – od dolgih potovanj do enodnevnih ali nekaj urnih rekreativnih izletov na prostem. Bralci Popotnika24 so vedno na tekočem tudi s predstavitvami aktualnih počitniških destinacij in koristnimi nasveti za varno in čim manj stresno počitnikovanje doma in v tujini.

Izhaja: vsako sredo.

 

Žurka24 je redna tedenska priloga Žurnala24, ki za urbane, mlade in aktivne bralce napoveduje in spremlja različne kulturne dogodke, zabavne prireditve, filmske predstave, koncerte in »žurke«. Vsak teden objavimo tedenski pregled večjih in manjših dogodkov v osrednji Sloveniji, drugih krajih po Sloveniji in bližnjih mestih čez mejo, ter napovemo novosti iz glasbeno-filmskih trgih in novicam iz sveta zabave.

Izhaja: vsak petek v mesecu na najmanj 5 časopisnih straneh. 

 

E-life24, redna tedenska prilga Žurnala24, je nepogrešljiv vodnik za vse navdušence nad zabavno elektroniko, internetom, družabnimi omrežji, virtualnimi fenomeni, videoigrami, futuristiko in ostalimi napravami, programi ali pojavi, brez katerih si sodobnega vsakdana ne znamo več predstavljati. E-life24 tudi ažurno napoveduje, testira ali primerja najnovejše modele mobilnih telefonov, prenosnih računalnikov, televizorjev, hišnih kinov in ostale zabavne elektronike.


Izhaja: vsak petek v mesecu na najmanj 2 časopisnih straneh.

 

 

Cenik prilog za leto 2010 si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.