167.000 avtomobilov znamke Volvo na preverjanje

Foto: Volvo
Foto: Volvo
Volvo ima težave s sistemom električnega odpiranja in zapiranja prtljažnih vrat.
Oglej si celoten članek

Švedski avtomobilski proizvajalec Volvo, ki je v lasti kitajske skupine Geely, je zaradi težave s sistemom električnega odpiranja in zapiranja prtljažnih vrat po vsem svetu vpoklical 167.000 vozil. Po navedbah francoske tiskovne agencije AFP gre za terenska vozila XC60 modelnega leta 2018 in 2019.

Dizelski motorji Daimler po obtožbah v vpoklic kar treh milijonov vozil

Kot so pojasnili pri Volvu, lahko podporna ročica prtljažnih vrat pri nizkih temperaturah preneha delovati optimalno, kar v praksi pomeni, da lahko odprta vrata nepričakovano zdrsnejo nekaj centimetrov nižje.

Nerodna reč Vpoklic, ker je prehiter med vzvratno vožnjo

Družba obvestil o poškodbah zaradi napake sicer ni prejela, gre za preventivni odpoklic.

Avto VW bo v servisne delavnice zaradi lučke vpoklical 700.000 vozil

Pred dvema tednoma je moral Volvo vpoklicati 219.000 avtomobilov, v katerih bi lahko prišlo do puščanja goriva v motorju.

Kaj se dogaja? Toyota vpoklicala 1,6 milijona vozil

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.