30 sekund po nakupu je avto zaplenila policija

Foto: Britanska policija
Foto: Britanska policija
Voznik je povedal policiji, da je avto kupil šele pred 30 sekundami. Ni se zlagal.
Oglej si celoten članek

Policija v britanskem Northamptonu je objavila vest o zaplembi avtomobila. Nič nenavadnega, če ne bi bil kršitelj lastnik le nekaj deset sekund. 

Od prodajalca je namreč na cesto zapeljal, ne da bi avto zavaroval. Ko je policija med kontrolo to ugotovila, je odredila zaplembo vozila. "Voznik je povedal policistom, da je kupil avto 30 sekund nazaj in tokrat je bilo to celo dejansko res. Na žalost pa je tvegal in ga ni zavaroval."

In zakaj ga je sploh ustavila? Ker se je na cesti skoraj čelno zaletel v njihovo patruljo.

Slovenska zakonodaja tudi pozna zaplembo vozila, vendar le pri hudih kršitvah voznika. Če je vozilo v prometu udeleženo z neveljavno registracijo, potem v skladu z zakonom o motornih vozilih policist lahko le izloči vozilo iz prometa ali prepove njegovo uporabo. Sklenjeno zavarovanje je pogoj za registracijo.

Naš zakon Ker nosi očala, so mu policisti zasegli avto in podeseterili kazen

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 18:40 6. December 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

  • 15:09 6. December 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

  • 11:45 6. December 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.