Američan prodaja yuga za 6.800 evrov

Foto: Oldcaronline Yugo Foto: Oldcaronline Yugo Foto: Oldcaronline Yugo Foto: Oldcaronline Yugo Foto: Oldcaronline Yugo Foto: Oldcaronline Yugo Foto: Oldcaronline Yugo Foto: Oldcaronline Yugo Foto: Oldcaronline Yugo Foto: Oldcaronline Yugo
Na ameriškem spletnem portalu specializiranem za prodajo klasičnih avtomobilov "Oldcar online" je naprodaj yugo. Lastnik, sodeč po ceni, namerava dobro unovčiti svojo naložbo.
Oglej si celoten članek

Yugo, letnik 1987, njegov lastnik prodaja za 6.800 evrov. "Vozilo je v odličnem stanju. Kompletno originalen yugo GV letnik 1987, je brez rje. Prevoženih ima le 24.746 kilometrov in je bil v glavnem garažiran," je zapisal prodajalec.

Povezava do oglasa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.