Američani navdušeni nad hrvaškim avtom

Foto: Gregor Prebil Rimac concept one Foto: Gregor Prebil Rimac concept one Foto: Twitter Rimac concept one je v popolnosti zgorel
Ameriški Wall Street Journal je navdušen nad hrvaškim električnim avtom Concept one.
Oglej si celoten članek

S časopisom se je pohvalil celo ustanovitelj in direktor podjetja Rimac automobili Mate Rimac.

xxx

Največjo reklamo doslej je Concept one dobil, ko se je z njim skoraj ubil nekdanji voditelj oddaje Top Gear Richard Hammond, zdaj pa so ga v pregledu ključnih modelov električnih avtomobilov.ocenili še ameriški novinarji

VIDEO Hammond do nerazpoznavnosti razsul hrvaški superavtomobil

"Če so imeli ljubitelji avtomobilov dvome, kako hiter je lahko električni športni avto, jih je skupaj z milijonom evrov vrednim prototipom uničil Richard Hammond," je zapisal novinar Dan Neil.

Za članek je avto s 1224 konjskimi močmi komentiral tudi Hammond, ki pravi, da bi potreboval nove besede, da bi lahko opisal tak tip avtomobila, saj gre za futuristične hitrosti, avto ima štiri napredne motorje, pogon na vsa štiri kolesa, baterija pa je zmožna oddati en megavat energije.

O HRVAŠKEM AVTOMOBILU Clarkson kljub hudi nesreči Hammonda navdušen nad hrvaškim strojem

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:38 23. Avgust 2017.

    HAMMOND IN NJEGOVI KOLEGI LAHKO LAPAJO, KOLIKO HOČEJO. RAJE BI SLIŠAL BESEDE NEKOGA, KI ZNA VOZITI...

  • 16:23 7. Avgust 2017.

    In to je vse , kar vi znate "spesniti" od Concept one in Rimaca??????????? Ma j. se u tri p …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.