Uporabljate Drajv? Prihajajo velike spremembe

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Precejšnje spremembe pri aplikaciji, ki jo uporablja na desettisoče slovenskih voznikov.
Oglej si celoten članek

Zavarovalnica Triglav je objavila spremembo pogojev za uporabo njihove aplikacije Drajv, ki je namenjena spodbujanju preudarnejše vožnje v skladu s hitrostnimi omejitvami. Priljubljenost aplikacije je logična, saj lahko stranke največje slovenske zavarovalnice z redno uporabo privarčujejo na letni ravni do 25 odstotkov pri plačilu avtomobilskega zavarovanja.

Zavarovalnica pa bo s 1. 1. precej zaostrila pogoje, po katerih bodo lahko uporabniki nabirali odstotke. Tako bo moral uporabnik po novem za odstotek popusta namesto sto kilometrov ob uporabi aplikacije prevoziti dvakrat več, torej 200 kilometrov. Za osvojitev mesečnega maksimuma, torej dva odstotka popusta, pa namesto 200 po novem 400 kilometrov.

"Verjamemo, da bo več varnih kilometrov, ki jih bodo prevozili uporabniki DRAJV-a, prineslo še bolj pozitivne rezultate," pravijo pri zavarovalnici, kjer so spremenili tudi nabor zavarovanj, za katera je mogoče uveljavljati popust. Po novem letu bo to mogoče le še za tri vrste zavarovanj: avtomobilska odgovornost, zavarovanje voznika in zavarovanje avtomobilskega kaska. "Vsem uporabnikom, ki so začeli z zbiranjem popusta za pridobitev kode za popust še v letu 2018, po sedaj veljavnih pogojih, bomo seveda priznali DRAJV popust na vsa avtomobilska zavarovanja," obljubljajo.

Foto: Andrej Leban Avtomobilsko zavarovanje

Točke za popust bo uporabnik lahko zbiral 12 mesecev, po tem času pa se bo koda samodejno generirala. Zdaj je moral uporabnik to storiti ročno. 

Aplikacija Drajv spada med zelo priljubljene. Po podatkih iz Googlove spletne trgovine Play jo ima na androidnih napravah naloženo med 50 in sto tisoč Slovenci. Na voljo je tudi za lastnike iphonov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 07:35 20. December 2018.

    Jaz sem dal dol ta app ker je nesmiselen saj je zgolj za avto zavarovanje, ni pa za avtodom, motorno …

  • 16:52 19. December 2018.

    Po zapustitvi mojega prejšnjega dela pred 2 meseci, sem imel nekaj sreče, da sem izvedel o tej spletni strani, ki …

  • 16:07 19. December 2018.

    Z njimi imam slabe izkušnje.Visoke premije.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.