Avto
11582 ogledov

Uporabljate Drajv? Prihajajo velike spremembe

Drajv in mercedes-benz E Andrej Leban
Precejšnje spremembe pri aplikaciji, ki jo uporablja na desettisoče slovenskih voznikov.

Zavarovalnica Triglav je objavila spremembo pogojev za uporabo njihove aplikacije Drajv, ki je namenjena spodbujanju preudarnejše vožnje v skladu s hitrostnimi omejitvami. Priljubljenost aplikacije je logična, saj lahko stranke največje slovenske zavarovalnice z redno uporabo privarčujejo na letni ravni do 25 odstotkov pri plačilu avtomobilskega zavarovanja.

Zavarovalnica pa bo s 1. 1. precej zaostrila pogoje, po katerih bodo lahko uporabniki nabirali odstotke. Tako bo moral uporabnik po novem za odstotek popusta namesto sto kilometrov ob uporabi aplikacije prevoziti dvakrat več, torej 200 kilometrov. Za osvojitev mesečnega maksimuma, torej dva odstotka popusta, pa namesto 200 po novem 400 kilometrov.

"Verjamemo, da bo več varnih kilometrov, ki jih bodo prevozili uporabniki DRAJV-a, prineslo še bolj pozitivne rezultate," pravijo pri zavarovalnici, kjer so spremenili tudi nabor zavarovanj, za katera je mogoče uveljavljati popust. Po novem letu bo to mogoče le še za tri vrste zavarovanj: avtomobilska odgovornost, zavarovanje voznika in zavarovanje avtomobilskega kaska. "Vsem uporabnikom, ki so začeli z zbiranjem popusta za pridobitev kode za popust še v letu 2018, po sedaj veljavnih pogojih, bomo seveda priznali DRAJV popust na vsa avtomobilska zavarovanja," obljubljajo.

Avtomobilsko zavarovanje | Avtor: Andrej Leban Andrej Leban

Točke za popust bo uporabnik lahko zbiral 12 mesecev, po tem času pa se bo koda samodejno generirala. Zdaj je moral uporabnik to storiti ročno. 

Aplikacija Drajv spada med zelo priljubljene. Po podatkih iz Googlove spletne trgovine Play jo ima na androidnih napravah naloženo med 50 in sto tisoč Slovenci. Na voljo je tudi za lastnike iphonov.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 14
  • ladi472 07:35 20.december 2018.

    Jaz sem dal dol ta app ker je nesmiselen saj je zgolj za avto zavarovanje, ni pa za avtodom, motorno kolo, torej za vsa uporabna vozila torej nabiraš kilometre za nekaj kar je nesmiselno...samo v enem letu sem zbral 16.000 ...prikaži več0 km z avtodomom pa so mi rekli da ni popusta za zavarovanje pa sem šel na drugo zavarovalnico to pa zbrisal....rešen problem...

  • Holly_Blake 16:52 19.december 2018.

    Po zapustitvi mojega prejšnjega dela pred 2 meseci, sem imel nekaj sreče, da sem izvedel o tej spletni strani, ki je bila za mene varčevanje z življenjem ... Ponujajo delovna mesta, za katere lahko ljudje delajo na spletu iz svoje ...prikaži več hiše. Moja najnovejša plača po tem, ko sem delala za njih 4 tedne, je bila za 28397 $ ... Neverjetno stvar je, da je edina stvar potrebna preprosto tipkanjee inn dostop do interneta ... Preberite vse o tem tukaj ..... >>>>>>> www.Internet43.Com

  • Dusan Kokalj 16:07 19.december 2018.

    Z njimi imam slabe izkušnje.Visoke premije.