Avensis pomlajen in varen

Foto: Toyota
Foto: Toyota
Toyota bo v Ženevo pripeljala konkretno pomlajen model avensisa.
Oglej si celoten članek

Konkurenca v zgornjem srednjem razredu se znova zaostruje. Tempo sicer narekujeta povsem nova VW passat in ford mondeo, vendar tudi že obstoječi modeli ne čakajo križem rok. Pri Toyoti so tako odgovorili s pomladitvijo avensisa, ki se je uskladil z videzom yarisa in ayga. To pomeni precej bolj agresiven sprednji del z večjimi vstopišči za zrak, luči so bolj oglatih oblik, dnevne LED sijalke so integrirane vanje. 

Zadnji del limuzine in karavana za zdaj še skrivajo, gotovo pa bo model, ki izvira še iz leta 2009, pokazal kaj novega tudi tistim zadaj. 

Foto: Toyota Toyota avensis Novost se obeta pri motorjih, ki bodo ustrezali standardu euro 6, morda pa bodo zdaj že ostarele atmosferske bencinske motorje zamenjali takšni s turbino. Avensisu pa se obeta velik preskok naprej pri aktivni varnosti, saj bo to prva toyota z novim safety sense sistemom za preprečevanje trkov. Napredni sistem so pri znamki predstavili pred nekaj meseci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.