Avto, na katerega se čaka štiri leta!

Foto: Lexus Lexus LX Foto: Lexus Lexus LX Foto: Lexus Lexus LX Foto: Lexus Lexus LX Foto: Lexus Lexus LX Foto: Lexus Lexus LX
Najbolj eksotičnim super športnikom se je s čakalno listo približal še dva modela iz ponudbe Toyote in Lexusa. Na SUV-ja je treba čakati kar štiri leta od naročila.
Oglej si celoten članek

Potem, ko je bilo pred časom objavljeno, da bodo morali Japonci na toyoto land cruiser čakati več kot štiri leta, se je enako zgodilo z razkošnejšima dvojčkoma. Lexus je potrdil, da je čakalna lista za novi LX 600 pravkar presegla štiriletno mejo. Prevedeno, japonski kupec, ki danes plača za velik športni terenec znamke Lexus, ga bo lahko vozil šele leta 2026.

Foto: Lexus Lexus LX

Drugačen od Nemcev Vozili smo Lexusov adut za mešanje štren med premijci

"Zaradi pomanjkanja določenih delov, ki so posledica širjenja koronavirusa v jugovzhodni Aziji, prihaja do zamud pri proizvodnji številnih modelov," so sporočili iz podjetja in obljubili, da bodo sprejeli vse ukrepe za skrajšanje dobavnih rokov," so zapisali pri Lexusu.

Foto: Lexus Lexus LX

To je znano Lexus razkriva svojo napredno limuzino

Po drugi strani so v ZDA čakalne dobe bistveno krajše. Premiera modela je predvidena za prvo četrtletje letošnjega leta, znano pa je, da bo začetna cena 88.245 dolarjev. Vsi modeli imajo motor 3,5 V6 s 415 KM in 650 Nm, desetstopenjski samodejni menjalnik in 4WD pogonom. Prvi primerki že prihajajo v prodajne salone, so potrdili pri Lexusu.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.