Avto
7295 ogledov

Avto, na katerega se čaka štiri leta!

Lexus LX
1/6
Lexus
Najbolj eksotičnim super športnikom se je s čakalno listo približal še dva modela iz ponudbe Toyote in Lexusa. Na SUV-ja je treba čakati kar štiri leta od naročila.

Potem, ko je bilo pred časom objavljeno, da bodo morali Japonci na toyoto land cruiser čakati več kot štiri leta, se je enako zgodilo z razkošnejšima dvojčkoma. Lexus je potrdil, da je čakalna lista za novi LX 600 pravkar presegla štiriletno mejo. Prevedeno, japonski kupec, ki danes plača za velik športni terenec znamke Lexus, ga bo lahko vozil šele leta 2026.

Lexus LX | Avtor: Lexus Lexus

lexus ES Drugačen od Nemcev Avto Vozili smo Lexusov adut za mešanje štren med premijci

"Zaradi pomanjkanja določenih delov, ki so posledica širjenja koronavirusa v jugovzhodni Aziji, prihaja do zamud pri proizvodnji številnih modelov," so sporočili iz podjetja in obljubili, da bodo sprejeli vse ukrepe za skrajšanje dobavnih rokov," so zapisali pri Lexusu.

Lexus LX | Avtor: Lexus Lexus

Lexus električna limuzina To je znano Avto Lexus razkriva svojo napredno limuzino

Po drugi strani so v ZDA čakalne dobe bistveno krajše. Premiera modela je predvidena za prvo četrtletje letošnjega leta, znano pa je, da bo začetna cena 88.245 dolarjev. Vsi modeli imajo motor 3,5 V6 s 415 KM in 650 Nm, desetstopenjski samodejni menjalnik in 4WD pogonom. Prvi primerki že prihajajo v prodajne salone, so potrdili pri Lexusu.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.