Bizarno: Zato podgane obožujejo ta vozila

Foto: Anže Petkovšek Tesla model 3
Foto: Anže Petkovšek Tesla model 3
Tesla je najnovejši proizvajalec avtomobilov na seznamu, ki je imel težave z napadi glodavcev. Po poročanju New York Posta narašča število lastnikov vozil Tesla, ki poročajo o napadu podgan in izražajo vse večjo skrb zaradi tega.
Oglej si celoten članek

Kupci novih avtomobilov niso navdušeni, ko po plačilu visoke premije za sodoben avtomobil odkrijejo, da je zaradi uporabe določene vrste materiala priljubljen med glodavci.

Avto Obiskovalec, ki lahko povzroči obilico težav

Kje je težava? Avtomobilska industrija za izolacijo ožičenja uporabljajo materiale na osnovi soje namesto materialov na osnovi olja, ki so se uporabljali še nedolgo nazaj. Soja pa privablja glodavce ...

Foto: Profimedia Podgana

KAJ PRAVI SERVISER? Kune pod Pohorjem grizejo kable v vozilih

Številni proizvajalci avtomobilov so se spopadali s tožbami zaradi vse pogostejših težav in škode, ki so jo na vozilih povzročile podgane. Težava za Teslo ej tudi ta, ker je večina kupcev teh vozil iz večjih mest, kot je New York, kjer je populacijo glodavcev velika.

Na tehničnem Miš postala žrtev zavor

New York Post še piše, da so morda k spremembi prispevali tudi post-pandemični dogovori, zaradi česar so številne pisarne zaprte, ljudje delajo od doma, podgane pa zato iščejo alternativne vire hrane ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.