Avto
20359 ogledov

Bizarno: Zato podgane obožujejo ta vozila

Tesla 3 Anže Petkovšek Tesla model 3
Tesla je najnovejši proizvajalec avtomobilov na seznamu, ki je imel težave z napadi glodavcev. Po poročanju New York Posta narašča število lastnikov vozil Tesla, ki poročajo o napadu podgan in izražajo vse večjo skrb zaradi tega.

Kupci novih avtomobilov niso navdušeni, ko po plačilu visoke premije za sodoben avtomobil odkrijejo, da je zaradi uporabe določene vrste materiala priljubljen med glodavci.

avto pokrov motor Avto Obiskovalec, ki lahko povzroči obilico težav

Kje je težava? Avtomobilska industrija za izolacijo ožičenja uporabljajo materiale na osnovi soje namesto materialov na osnovi olja, ki so se uporabljali še nedolgo nazaj. Soja pa privablja glodavce ...

Podgana | Avtor: Profimedia Profimedia

Akumulator KAJ PRAVI SERVISER? Avto Kune pod Pohorjem grizejo kable v vozilih

Številni proizvajalci avtomobilov so se spopadali s tožbami zaradi vse pogostejših težav in škode, ki so jo na vozilih povzročile podgane. Težava za Teslo ej tudi ta, ker je večina kupcev teh vozil iz večjih mest, kot je New York, kjer je populacijo glodavcev velika.

Miš Na tehničnem Avto Miš postala žrtev zavor

New York Post še piše, da so morda k spremembi prispevali tudi post-pandemični dogovori, zaradi česar so številne pisarne zaprte, ljudje delajo od doma, podgane pa zato iščejo alternativne vire hrane ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.