Boltu je všeč samo zlato

Foto: Reuters Usain Bolt Foto: Reuters Usain Bolt Foto: Reuters Usain Bolt Foto: Reuters Usain Bolt
Olimpijski prvak v teku na 100 in 200 metrov, Jamajčan Usain Bolt, je pomagal razviti športni nIssan GT-R "Bolt-performance". Edinstven zlati GT-R, ki si ga je zamislil najhitrejši Zemljan, bo naprodaj na dražbi Fundacije Usain Bolt.
Oglej si celoten članek

Usain Bolt je sklenil poseben poslovni dogovor z  Nissan Motor Co, Ltd. Z njim bo vlogo ambasadorja znamke razširil z razvojem posebne izvedenke avtomobila GT-R, največje hitrost 315 km/h, s katerim bo postal častni "Director of Excitement".

Bolt je ob tem izjavil: "Dirke so moj navdih, zato želim Nissanu pomagati, da postane še bolj vznemirljiva znamka za vsakogar." Edinstven GT-R z Boltovim podpisom in posebej izdelanimi zaključki v notranjosti iz čistega zlata, bo postavljen na dražbo na osnovi platforme spletnih dražb eBaya.

V sodelovanje Bolta in Nissana sodi tudi testiranje različnih izvedenk GT-R, ki jih je sprinter opravil na domači testni progi družbe blizu Oppame na Japonskem. Njegovi reakcijski čas, pospeševanje in drugi parametri njegovega vozniškega znanja bodo uporabljeni pri razvoju posebnega Bolt GT-R, za njegovo osebno rabo.

Poleg tega bo Bolt z Nissanovimi produktnimi strokovnjaki sodeloval tudi pri zasnovi in izdelavi posebne, omejene serije GT-R. Avtomobile iz nje bo mogoče naročiti na trgih, kjer je avtomobil v redni prodaji znamke. Podrobnosti tega sodelovanja bodo javnosti sporočene naknadno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.