Avto
32 ogledov

Boltu je všeč samo zlato

Usain Bolt
1/4
Reuters
Olimpijski prvak v teku na 100 in 200 metrov, Jamajčan Usain Bolt, je pomagal razviti športni nIssan GT-R "Bolt-performance". Edinstven zlati GT-R, ki si ga je zamislil najhitrejši Zemljan, bo naprodaj na dražbi Fundacije Usain Bolt.

Usain Bolt je sklenil poseben poslovni dogovor z  Nissan Motor Co, Ltd. Z njim bo vlogo ambasadorja znamke razširil z razvojem posebne izvedenke avtomobila GT-R, največje hitrost 315 km/h, s katerim bo postal častni "Director of Excitement".

Bolt je ob tem izjavil: "Dirke so moj navdih, zato želim Nissanu pomagati, da postane še bolj vznemirljiva znamka za vsakogar." Edinstven GT-R z Boltovim podpisom in posebej izdelanimi zaključki v notranjosti iz čistega zlata, bo postavljen na dražbo na osnovi platforme spletnih dražb eBaya.

V sodelovanje Bolta in Nissana sodi tudi testiranje različnih izvedenk GT-R, ki jih je sprinter opravil na domači testni progi družbe blizu Oppame na Japonskem. Njegovi reakcijski čas, pospeševanje in drugi parametri njegovega vozniškega znanja bodo uporabljeni pri razvoju posebnega Bolt GT-R, za njegovo osebno rabo.

Poleg tega bo Bolt z Nissanovimi produktnimi strokovnjaki sodeloval tudi pri zasnovi in izdelavi posebne, omejene serije GT-R. Avtomobile iz nje bo mogoče naročiti na trgih, kjer je avtomobil v redni prodaji znamke. Podrobnosti tega sodelovanja bodo javnosti sporočene naknadno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.