Avto
22 ogledov

Kaj vročega prihaja na ceste

Volkswagen golf
1/29
Volkswagen
Premiere. Danes svoja vrata novinarjem odpira avtosalon v Parizu. Zvezdi salona bosta sedma generacija volkswagen golfa in četrta generacija renault clia.

Razkritje. Največji svetovni proizvajalci avtomobilov so z vsemi najpomembnejšimi novostmi zbrani v Parizu. Novinarjem salon vrata odpira danes, javnosti pa v soboto.

Pariz s 114-letno tradicijo prirejanja mednarodnih razstav vozil si salon bienalno deli s Frankurtom. Francoska prestolnica ni le kraj, kjer svoje najpomembnejše adute razkrije francoski trojček (Citroën, Peugeot, Renault). Letos bo največ pozornosti pripadlo najbolje prodajanemu avtomobilu v Evropi, Volkswagen golfu, ki na trg prihaja v sedmi generaciji, do zdaj pa so jih prodali 29 milijonov. Prvič bo javnosti razkrit kralj slovenskih cest, četrta generacija renault clia, ki že vrsto let velja za najbolje prodajan avtomobil pri nas. Proizvajalci še vedno stavijo na zmanjševanje motorjev; tako bo Ford predstavil novega mondea, ki ga bo gnal najmanjši agregat, kdajkoli vgrajen v tako velik avto. Salon vrata zapira 14. oktobra. Več informacij najdete na uradni spletni strani www.Mondial-automobile.com. Mi vam v fotogaleriji zgoraj že zdaj ponujamo pregled vseh najbolj vročih novosti, ki bodo v prihodnjih mesecih zapeljale tudi na naše ceste.

Serijske novosti v Parizu

Audi A3 Sportback

Audi RS5 cabriolet

Chevrolet Trax

Citroën DS3 cabrio

Dacia sandero in logan

Fiat panda 4x4

Ford fiesta (prenova)

Ford mondeo

Honda CR-V

Hyundai i30 (3 vrata)

Hyundai Santa Fe

Kia carens

Kia pro cee'd

Lexus LS 600h Sport

Mazda6

Mini paceman

Mitsubishi outlander

Nissan note

Opel adam

Peugeot 208 Gti in XY

Peugeot 301

Porsche cayenne diesel S

Renault clio

Seat leon

Seat toledo

Škoda rapid

Toyota auris

Toyota verso

Volkswagen golf

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.