Avto
74 ogledov

Prenovljeni toyota verso

Toyota verso
1/10
Toyota
Toyota je za avtosalon v Parizu pripravila številne novosti. Novemu aurisu, prvič bo na voljo kot karavan, se bo na razstavnem prostoru pridružil novi verso.

Prenovljena različica kompaktnega toyotinega enoprosotrca je po informacijah japonskega proizvajalca zahvaljujoč prvemu delu bolj dinamična, izboljšali so vozne lastnosti, znotraj pa je v primerjavi s predhodnikom bolj prostorna in ima vgrajene kakovostnejše materiale.

Izboljšan je tudi dvolitski D-4D dizelski agregat, ki v zrak izpusti manj škodljivega CO2. Nova so 16- in 17-palčna aluminijasta platišča, osnovna oprema je bogatejša, spisek dodatne opreme pa bolj obširen. Za doplačilo bodo ponudili Skyview panoramsko streho dimenzij 2340 mm x 1280 mm. Kupci bodo lahko izbirali med 11 barvami karoserije, nove so Pearl White, Vivid Blue in Solid Blue.

Ko v versu sedi sedem oseb, je v prtljažniku volumna za 155 litrov prtljage, ko je tretja sedežna vrsta zložena pa 440 litrov. Drugo vrsto sedežev je moč premikati vzdolžno v dolžini 195 milimetrov. Versa bodo proizvajali v Turčiji, naprodaj bo prihodnje leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.